Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Extra kamer op plat dak bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Extra kamer op plat dak bouwen:

Extra kamer op plat dak bouwen

Plannen uittekenen om extra kamer van 2.5m x 6m met raam in te maken op plat dak.

Plannen tekenen om zolder om te bouwen en een dakterras aanleggen

Plannen uittekenen om zolder om te bouwen tot kamer met L-Dak die uitgeeft op plat dak dat hopelijk in terras kan omgevormd worden. Advies geven over kosten, premies, goedkeuringen en mogelijkheden.

Architect voor half verdiep van 10m2 optrekken tot volwaardige kamer

Ik zou graag een halve kamer die vroeger als "opbergruimte" werd gebruikt optrekken tot een volwaardiger badkamer; de ruimte is +-10m2 en sluit aan aan de woning. Ik zou hier een plat dak op willen leggen. Het is een "Klein werkje" maar van de gemeente hebben we hiervoor een architect nodig, dus willen we ons ook aan de regels houden.

Plannen en vergunningen voorzien voor verbouwing

Voor dit alles zoek ik hulp voor het tekenen van de plannen en voor de aanvraag van de nodige vergunningen. Ik wil mijn bestaande woning renoveren om er een kleine knusse B&B van te maken, vermits ik nu alleen woon in een groot huis. Zeker 2 van de 3 schouwen kunnen verdwijnen. Ik overweeg om onder het dak een extra kamer met een groot raam te creëren. Verder wil ik kijken of op een plat dak een extra verdiep kan worden voorzien als extra ruimte voor één van de slaapkamers. Sanitair moet eveneens worden bekeken. Voor de verwarming zou ik een warmtepomp willen en verder zonnepanelen op het dak. Op deze manier komen er minstens 2 kamers vrij voor een B&B.

Plannen uittekenen voor bijbouw op plat dak

Op het dak van een bestaande garage zou ik graag een extra kamer willen voor het plaatsen van oa. Een biljarttafel. Afmetingen extra ruimte graag 5mx6m.

Plannen voor bijbouw kamer op plat dak

Ik zou graag een kamer laten bijbouwen op een plat dak. Oppervalkte van 20 m².

Architect voor plan en vergunning aan te vragen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het aanbouwen van een kamer. Deze moet aan de achterkant van het huis geplaatst worden op een plat dak. Graag had ik ook hulp bij het aanvragen van de nodige vergunningen ed.

Architecten voor plan en vergunning verbouwing

Wij hadden graag een extra verdiep gebouwd op ons plat dak maar hebben hier echter een vergunning voor nodig en dus ook een plan van een architect. Het zou gaan op een kamer van 8m op 4m.