Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Maken van bouwontwerp" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Maken van bouwontwerp:

Maken van bouwontwerp

Ontwerp maken voor het plaatsen van een dakkapel en vaste trap naar zolderverdieping. Ook helpen bij kiezen van materialen en indienen van aanvragen.

Bouwontwerp maken loods

Ik wil een ontwerp laten maken van een loods. Te bouwen op een agrarisch gebied naast onze woning. De loods zou 100m² moeten zijn. Mijn man is dakwerker en kan dit zelf bouwen in houtskelet. We hebben een plan nodig om een vergunning aan te vragen. De vergunning kunnen we zelf op omgevingsloket aanvragen. We zouden wel wat tips willen omtrent wat volgens de wet mag en wat niet in de hoop dat de vergunning goedgekeurd wordt.

Bouwontwerp maken voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het renoveren van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De afmetingen van de te renoveren aanbouw zijn 6m op 10m. Materiaal: stenen, dakpannen en kunstof ramen.

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een bijbouw, volledige nieuwe indeling van de beneden verdieping. Graag had ik ook hulp gehad bij de nodige vergunningen hiervoor. De grote van de bijbouw, is ongeveer 5x8m

Bouwontwerp en bouwvergunning maken

Ik wil een ontwerp laten uittekenen van een achterbouw van 5 op 6 meter. Graag een prijsraming hierbij van de totale bouw. Graag duurzame materialen zoals houten vloer, muren volledig in glaspartijen en kunstleien dak. Grondwerken moeten nog gebeuren.

Bouwontwerp maken

We zouden een woning gedeeltelijk willen renoveren. We willen een bijbouw laten bouwen en aanpassingen doen doorheen het huis. Het gaat om een bijbouw op het gelijkvloers waarvoor we de buitenmuur gedeeltelijk moeten uitbreken.

Bouwontwerp en aanvragen vergunning

Ik wil een bouwontwerp laten maken voor het bouwen van een bel-etage woning. Ik heb ook hulp en advies nodig voor het aanvragen van de nodige vergunningen en eventueel de inrichting. Het is een oude rijwoning die volledig zal afgebroken worden en omgebouwd tot een bel-etage woning.

Bouwontwerp maken

Ik wil een plan laten maken door een architect voor een driegevel nieuwbouw op een hellend stuk grond