Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Meldingsplicht indienen voor het uitbreken van een steunmuur en vervanging door poutrel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Meldingsplicht indienen voor het uitbreken van een steunmuur en vervanging door poutrel:

Meldingsplicht indienen voor het uitbreken van een steunmuur en vervanging door poutrel

Ik zou graag een steunmuur uitbreken en een poutrel steken om zo een open keuken te creëren. Ik ben op zoek naar een architect die de meldingsplicht indient bij de gemeente en het tekenen van nieuwe plannen.

Tekening + aanvraag bijbouw

Wij zijn van plan om een bijbouw te zetten achter aan ons huis van 3m op 4m. Er zijn geen breekwerken nodig aan de bestaande gevel. De raamopening die er nu is, blijft hetzelfde en dient als toegang naar de extra ruimte. We hebben reeds een aannemer die de werken wil uitvoeren in september, maar bij de aanvraag op de gemeente horen we dat er enkel meldingsplicht is, maar dat er ook een plan van een architect zou moeten ingediend worden. Dus zijn we nu op zoek naar een architect die de nodige tekeningen kan maken, en kan indienen op het digitale omgevingsloket van de gemeente.

Architect nodig voor bouwvergunning

Aan een pas gekochte woning willen wij 2 kleine wijzigingen aanbrengen, ttz 2 bestaande raamopeningen in de achtergevel groter maken. Een raam van 120cm dient verbreed naar 190cm, het andere van 60cm naar 150a190cm. We hebben kopies vd plannen van de woning uit 1993. Voor de werkzaamheden geldt echter bij navraag bij de technische dienst van de stad Mortsel een "meldingsplicht" en ook dient er een architect ingeschakeld. Zouden we deze hoofdzakelijk administratieve opdracht (opstellen van dossier en indienen ) aan u kunnen toevertrouwen? Waarschijnlijk zou u gebruik kunnen maken van de bouwplannen uit 1993, en wellicht volstaat het de achtergevel te hertekenen en volstaat een controlebezoek voor wat volgens de aannemer een doordeweekse routineklus zou zijn.