Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Meldingsplicht verwijderen draagmuur appartement" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Meldingsplicht verwijderen draagmuur appartement:

Meldingsplicht verwijderen draagmuur appartement

Het appartement heeft echter een zeer ongelukkige indeling, daarom zijn we op zoek naar een architect die hier samen met ons een oplossing kan op vinden. Hiervoor zal wellicht een draagmuur moeten worden uitgebroken dus we hebben te maken met meldingsplicht met architect.

Uitbreiding met een achterbouw

Doordat we van de gemeente verplicht zijn om met een architect te werken voor onze aanbouw (ondanks de 36m² enkel meldingsplicht MET architect) hebben we ook maar besloten om eventueel een binnenmuur (tussen keuken en living) te verwijderen. We zijn dus op zoek naar een architect die dit voor ons kan doen/berekenen. Achterbouw van 36m² en verwijderen van binnenmuur. Foto ter beschikking.