Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Nieuwbouw ontwerp met beperking van bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw ontwerp met beperking van bouwen:

Nieuwbouw ontwerp met beperking van bouwen

Ik zou graag een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw waarbij maximum 240 kube op gelijksvloer mag gebouwd worden. (max 80m²) Er mag niet in hoogte worden gebouwd maar wel in de grond/kelder. De grond is gelegen in een vroegere recreatie zone waardoor een beperkingen aan bouw verbonden zijn. graag had ik voor de buitenkant gewerkt met baksteen en hout.

Bouwontwerp maken van nieuwbouw

Ik zou graag een ontwerp willen laten maken van een project om een pand van 16 m gesloten bebouwing te vernieuwen naar een verdeling van 3 panden van 5m met 2 verdiepingen. Diepte gebouw nu 17m. Liefst moderne uitstraling.

Ontwerpen plan totaalrenovatie

Ontwerp plan totaalrenovatie met aanpalende nieuwbouw voor en achter Oppervlakte terrein : 1075 m² Grondoppervlakte bestaande woning : 90m² (zie plan). Er is nog een bestaande aanbouw die niet op het plan getekend staat.

Bouwontwerp maken voor nieuwbouw

Wij willen een ontwerp laten tekenen voor een vrijstaande nieuwbouw in een landelijke omgeving. Het zou dus om een woning gaan die ook bij het karakter van de omgeving past. Bouwgrond : 8 are 13

Bouwplannen en ontwerp nieuwbouw

Ik wil een klassiek herenhuis bouwen met afmetingen 11.5 x 17 meter. Het gaat om een eengezinswoning. Voor de bouwplannen en het ontwerp ben ik op zoek naar een architect.

Plan opmaken voor nieuwbouw

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw. Het gaat over een halfopen bebouwing, aangebouwd aan bestaande garage. Het ontwerp wil ik graag wind- en waterdicht. Benedenverdieping: 14 m x 9 m. Eerste verdieping: 9 m x 9 m. Plus dak. Geen kelder. Inpandige garage.

Ontwerp afwerken van nieuwbouw

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Ik beschik over een voorontwerp dat me voor 90 % aanstaat en dat nog resulteert van een vorige periode waarin ik opteerde voor een sleutel-op-de-deur project. Daarvan zien we af en kiezen nu voor traditioneel bouwen. We zoeken een architect die dit ontwerp verder wil vervolledigen en offiicialiseren met inachtname van onze wensen die grotendeels in dit plan zitten vervat.

Plannen voor aanbouw met schuifraam

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw, ongeveer een 40 m². Dit is aan de achterzijde van het huis. Het gaat om een kleine aanbouw van 3 ruimtes. Het is de bedoeling om de ruimte in het huis te vergroten + toilet + ruimte voor wasmachine en droogkast. Om naar buiten te gaan zou er een schuifraam moeten gestoken worden en tussen de eetplaats en het nieuwbouw een poutrel voor het dak ben ik er nog niet aan uit dakpannen, plat dak, ...