Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Nieuwbouw project uittekenen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw project uittekenen:

Nieuwbouw project uittekenen

Nieuwbouwproject uittekenen met CLT aannemer. Het betreft een open bebouwing. Graag een budgetvriendelijke uitkomst, geen woning met hoekjes en kantjes en 'bladgoud'...

Bouwontwerp maken van nieuwbouw

Ik zou graag een ontwerp willen laten maken van een project om een pand van 16 m gesloten bebouwing te vernieuwen naar een verdeling van 3 panden van 5m met 2 verdiepingen. Diepte gebouw nu 17m. Liefst moderne uitstraling.

Architect gezocht voor een klein project

Ik ben in het bezit van een woning in Halen waaraan ik aanpassingswerken wil uitvoeren. Een bouwvergunning voor renovatie werd in 2003 uitgereikt aan de vorige eigenaar. Ik beschik over deze vergunning alsook over de plannen van de architect destijds. Werken die ik wens uit te voeren: 2 sectionale poorten verwijderen uit de garage (zijgevel), de opening omhoog metsen en vervangen door ramen. Een raam in de achtergevel verwijderen en de opening breder maken. Dit is een dragende muur en hier wil ik een poort in plaatsen. regularisatie: De oorspronkelijke oude woning werd deels gerenoveerd door de vorige eigenaar, er werd eveneens een stuk nieuwbouw geplaatst zowel achter als langs het huis. Het bouwvolume van de oorspronkelijke vergunning werd gerespecteerd.

Ontwerp afwerken van nieuwbouw

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Ik beschik over een voorontwerp dat me voor 90 % aanstaat en dat nog resulteert van een vorige periode waarin ik opteerde voor een sleutel-op-de-deur project. Daarvan zien we af en kiezen nu voor traditioneel bouwen. We zoeken een architect die dit ontwerp verder wil vervolledigen en offiicialiseren met inachtname van onze wensen die grotendeels in dit plan zitten vervat.

Plan voor moderne nieuwbouw woning

Mijn project betreft de nieuwbouw van een half gesloten woning met vast gabarit met volgende gegevens. Stijl: Modern, lessenaarsdak Afmetingen: 7m x 12m (bxd) Nok: 10,5m Kroonlijst: 6,5m Garage naast het huis 3m x 6m (bxd) Volledige kelder

Hedendaagse nieuwbouw

Voor ons nieuwbouw project zijn we op zoek naar een architect die zich kan inleven in onze stijl en dit kan omzetten in een leuk ontwerp.

Nieuwbouw-ontwerp 2x2 woningen in park voor verhuurmarkt

Gezocht: architect voor ontwerp en bouwaanvraag voor 4 strak klassieke woningen (+-150m2) in een park domein opstelling gericht op de (betere) verhuurmarkt. 4 percelen voor open bebouwing op 28. 5 are met 1 gezamenlijke toegangsweg. Project te realiseren in 2 fasen van telkens 2 woningen. Belangrijk: - creatief "meerwaarde" ontwerp met samenhang tss 4 woningen (doch geen copies) - vlotte samenwerking met onze technische projectleider die belangrijk deel taken zal waarnemen - Tot "winddicht" fase - Flexibel in erelonen, op basis van werkelijk te presteren taken (cfr taken projectleider) Project gelegen in Keerbergen

Smalle nieuwbouw met 2 wooneenheden Meise

We zijn opzoek naar een architect die ervaring heeft in het ontwerpen/benutten van smalle ruimtes (5,5m vooraan 4,5m achteraan) van appartementen. We willen 2 duplexen bouwen op een klein stukje grond en kunnen 5 verdiepen hoog. Een rationele benadering van dit project is belangrijk gezien deze app op termijn verhuurd zullen worden. Er moet tevens bij stedenbouw nog wat doorgeduwd worden wegens "complicaties" zoals recht van doorgang enz... Kennis van dit lobby werk is een meerwaarde. Nota: We willen dit bouwen met 2 koppels.