Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor nieuwbouw:

Architect voor nieuwbouw

Bouwplan opmaken. Vergunningen aanvragen. Perceel +/- 8a85ca, is in eigen bezit. Locatie: Zemst Beschreven bouwgrond gelijkvloers (zie ook wetransfer voor plattegrond en foto's van de locatie): - Garage straatkant: 9m20 x diepte 8m30 - Rest van de woning, gelegen tegen de garage: straatkant: 9m x diepte 15m 1ste verdieping woning (boven gelijkvloers rest van woning): straatkant: 9m x diepte 12m Belangrijk: Een creatieve, sobere, moderne en strakke vormgeving. Graag willen wij een uniek en tijdloos concept dat tegelijk ook energiebesparend en ecologisch verantwoord is. Stijl buitenkant: hoekig, modern donker bruin/rood/bordeaux buitenmuur zonder voegen. Optioneel buitenkant: aangevuld met vlakken witte crepi. Stijl binnenkant: zwart - wit - modern, open ruimtes Graag willen wij een zo groot mogelijke

Bouwontwerp maken van nieuwbouw

Ik zou graag een ontwerp willen laten maken van een project om een pand van 16 m gesloten bebouwing te vernieuwen naar een verdeling van 3 panden van 5m met 2 verdiepingen. Diepte gebouw nu 17m. Liefst moderne uitstraling.

Stabiliteitsstudie uitvoeren nieuwbouw

Stabiliteitsstudie uitvoeren.

Architect nodig voor plannen en vergunningen

Tekenen van plannen en aanvragen vergunningen voor nieuwbouw halfopen bebouwing, gevelbreedte 10 meter diepte 17 meter, verdiep 10 meter op 13 meter, dakverdieping 10 meter op 9 meter met zadeldak, gelijkvloers is privé woning, verdiep en dak zouden 6 kamertjes met gezamenlijke leefruimtes moeten komen voor begeleid wonen.

Ontwerpen plan totaalrenovatie

Ontwerp plan totaalrenovatie met aanpalende nieuwbouw voor en achter Oppervlakte terrein : 1075 m² Grondoppervlakte bestaande woning : 90m² (zie plan). Er is nog een bestaande aanbouw die niet op het plan getekend staat.

Plannen uittekenen nieuwbouwwoning

Tegen begin juni hebben we de grond ter beschikken en zouden we graag een nieuwbouw woning zetten in pastoriestijl. We wensen graag plannen te laten uit teken en mogelijkheden te bekijken.

Uittekenen plan nieuwbouw

Ik zoek een architect die een plan wil tekenen en de nodige vergunningen wil bezorgen of regelen. De architect moet verder geen opvolging doen.

Bouwontwerp pastorijstijl opmaken

Plannen voor nieuwbouw opmaken. Bouwoppervlakte is 7m x 17m. Woning zou 7m x 12m worden met dak van 45° en kelder van 10-12m². Graag 3 slaapkamers, 1 badkamer en een apart toilet op 1ste verdiep. Alles in Pastorijstijl.