Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect nodig voor nieuwbouwproject" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect nodig voor nieuwbouwproject:

Architect nodig voor nieuwbouwproject

Wij zijn opzoek naar een architect voor ons nieuwbouwproject te Halle.Terrein : 8 are 34; Het zou gaan over het maken van een ontwerp, de nodige vergunningen aanvragen en het opvolgen van begin tot einde.

Architect voor nieuwbouwproject

Architect voor een voorstudie met indicatieve plannen en kostenraming voor een project op een grond van 400m2 met een straatbreedte van 17. 5m en een bouwdiepte links van ong 11m en rechts 15m. Maximum 3 bouwlagen.

Plan voor nieuwbouw nodig

Opzoek naar een architect voor mijn nieuwbouwproject. Waar ik veel belang aan hecht is goede communicatie en opvolging van de werken.

Nieuwbouwproject uittekenen

Ik ben op zoek naar een architect voor een open bebouwing met gevelbreedte 11,25m en diepte 17m.

Nieuwbouwproject voor 2-gezinswoning

Graag willen we op de bouwgrond een 2 gezinswoning bouwen. Hiervoor hadden we graag een eerste kennismakingsgesprek gehad.

Nieuwbouw woning Nieuwe erven controle

Samen met mijn vriend heb ik een nieuwbouwproject Nieuwe erven te Turnhout gekocht. We hebben dit laten bouwen naar een K-peil van 20. Nu komt de voorlopige oplevering in zicht en was onze vraag of het mogelijk was dat er iemand is dat ons hierin kan begeleiden aangezien wij er zelf weinig van kennen.

Nieuwbouwproject te Haacht

Wij zoeken een architect die ons wil helpen om ons nieuwbouwproject verder uit te werken met de nodige vergunningen. En ons ook kan helpen met de nodige EPB normen en dergelijke. Betreft een woonhuis in landelijke stijl. Materiaal: stenen, hout, crepi, kunststof.

Nieuwbouw hoevestijl

Ben op zoek naar architect om nieuwbouwproject in hoevestijl te realiseren. Bouwgrond al aangekocht.