Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Ontwerp maken voor aanbouw en vergunningen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ontwerp maken voor aanbouw en vergunningen:

Ontwerpen dakterras

Wij zouden graag een ontwerp laten maken voor een dakterras in centrum Antwerpen, 65m². We dienen ook te onderzoeken of de stabiliteit in orde is en of we vergunningen dienen na te vragen. Nu ligt er roofing op en is het dak licht hellend. We willen hier een composieten vloer, plantenbakken, een overdekt constructie in hout etc bij plaatsen. Ook licht en elektriciteit dient geïnstalleerd te worden. Idem met een buiten trap van het onderliggende terras.

Meerdere regularisatie aanvragen in 1 ontwerp

Door een architect op te maken ontwerp/plan voor kleinere constructies over de volledige eigendom, alsook regularisaties. Op de infrastructuur foto's staan in het zwart de constructies die geregulariseerd of waar een vergunning voor aangevraagd moet worden. Dit gaat over een bouwovertreding.

Verbouwingsontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw en renovatie van de bestaande bouw (2halfopen bebouwingen). + wat betreft de vergunningen die geregeld moeten worden. De aanbouw zal ongeveer 3 x 6 meter moeten zijn en vooral uit glas en hout bestaan.

Ontwerp maken voor aanbouw en vergunningen aanvragen.

Ontwerp maken voor aanbouw van leefruimte op gelijkvloers van bel-etage. Aanvragen van vergunningen.

Architect voor balkon en terras aanbouwen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een balkon met terras en het opvragen van de nodige info met betrekking tot de aanvraag van een vergunning voor deze verbouwingswerken. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een gebouw.

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw op de eerste verdieping. Ongeveer 10x4. Liefst in houtconstuctie.

Ontwerp maken om voorgevel winkel te renoveren

Ontwerp maken om voorgevel winkel te renoveren. Nieuwe ramen met andere grootte. Renovatie voorgevel. Nieuwe reclamepanelen. Ik zou voor de gehele voorgevel gaan voor een landelijke stijl aangezien de winkel vanbinnen diezelfde uitstraling heeft.

Tekeningen maken en stedenbouwkundige aanvraag doen van aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Dit is mij verplicht door het stad. Het huis is gekocht om op te maken en erna te verhuren. Het moet dus zeker niets speciaal zijn. 20 m².