Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Ontwerp maken voor renovatie woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ontwerp maken voor renovatie woning:

Ontwerp en opvolging nieuwbouwwoning

Wij hebben een architect nodig voor een nieuwbouwwoning te Halle. Het zou gaan over het maken van een ontwerp, de nodige vergunningen aanvragen en het opvolgen van begin tot einde. Te bebouwen oppervlakte: voorgevel: +/- 15 m, bouwdiepte: +/- 7,40 m tot 9,50 m

Nieuwbouw ontwerp met beperking van bouwen

Ik zou graag een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw waarbij maximum 240 kube op gelijksvloer mag gebouwd worden. (max 80m²) Er mag niet in hoogte worden gebouwd maar wel in de grond/kelder. De grond is gelegen in een vroegere recreatie zone waardoor een beperkingen aan bouw verbonden zijn. graag had ik voor de buitenkant gewerkt met baksteen en hout.

Ontwerp aanbouw

Ontwerp maken voor aanbouw van ong. 25m² die zal dienen als salon.

Bouwontwerp maken van nieuwbouw

Ik zou graag een ontwerp willen laten maken van een project om een pand van 16 m gesloten bebouwing te vernieuwen naar een verdeling van 3 panden van 5m met 2 verdiepingen. Diepte gebouw nu 17m. Liefst moderne uitstraling.

Ontwerp en planning van toegankelijkheidsoplossing

Plannen uittekenen om huis rolstoeltoegankelijk maken. Muur tussen bad- en slaapkamer uitbreken. Hoog laagbad installeren met meeneembare tillift. Zolder chappen. Plafond aankleden van zolder. Betere verluchtingssysteem in badkamer.

Stabiliteitsstudie fundering uitbouw bij renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de fundering van een uitbouw in een gesloten bebouwing. Op de plaats van de nieuwe uitbouw stond nu reeds een bestaande uitbouw (halve perceelbreedte) maar deze is door de jaren heen verzakt. De huidig uitbouw zou worden gesloopt en er zou een nieuwe fundering worden aangelegd. De uitbouw is 7,05m breed (= volledige perceelbreedte) en 3,31meter diep. De uitbouw zal worden uitgevoerd in houtskeletbouw.

Ontwerp en bouwplannen maken voor een open nieuwbouwwoning

Ontwerp maken voor open nieuwbouwwoning in vrij moderne stijl met mooie tuin. Het zou gelegen zijn in een zeer rustige, bosrijke omgeving. Grondoppvrelakte is 880 m².

Uittekenen ontwerp voor verbouwingen achterkant woning

We willen graag de achterkant van de woning groter maken. Het bestaande dak moet er af en vernieuwd worden aan de achterkant. We zijn op zoek naar een architect die voor ons een ontwerp kan maken en ons kan begeleiden tijdens de verbouwingen.