Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Ontwerp en opvolging nieuwbouwwoning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ontwerp en opvolging nieuwbouwwoning:

Ontwerp en opvolging nieuwbouwwoning

Wij hebben een architect nodig voor een nieuwbouwwoning te Halle. Het zou gaan over het maken van een ontwerp, de nodige vergunningen aanvragen en het opvolgen van begin tot einde. Te bebouwen oppervlakte: voorgevel: +/- 15 m, bouwdiepte: +/- 7,40 m tot 9,50 m

Architect nodig voor verbouwingswerken

Voor het aanmaken van een plan, ontwerp. Geen opvolging vereist. Indien wel mogelijk een bouwaanvraag indienen. het gaat om een bestaande woning te verbouwen.

Ontwerp voor het bouwen van verdieping boven bestaande aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een verdieping op een bestaande aanbouw van onze woning . Met als doel het creëren van 2 extra slaapkamers Ik wil ook hulp voor het aanvragen van de bouwvergunning . De opvolging van de werken en het zoeken van aannemers doen we zelf . De te bouwen oppervlakte is 7m10 op 3m20. Te gebruiken materialen stenen pbm roofing en kunststof ramen.

Uitbreinding gezinswoning

Ontwerp, vergunning, opvolging verbouwing voor uitbreiding op gelijkvloers van een gezinswoning. De uitbreiding bevat een slaapkamer, badkamer en wasplaats/stock. Geschat volume: 13m x 3. 5m x 2. 6m.

Totaal renovatie huis '84 naar omvormen tot moderne woning

Ik wil - een high level kostenschatting van de verbouwing voor het goedkeuren van de lening: - Een ontwerp voor het verbouwen van een alleenstaande ééngezinswoning tot een moderne woning. Veel licht maar toch geen inkijk. Eventueel huidig dak vervangen door volwaardige verdieping met plat dak (zie foto's). - samenwerking mbt opvolging => werken zullen pas na de akte en goedkeuring van de plannen van start gaan. => met de architect dienen we zo snel mogelijk van start gaan mbt de lening. Foto's beschikbaar.

Plannen tekenen voor renovatie kleine woning

Ik zou graag een ontwerp laten maken voor het uitvoeren van de verbouwingen aan mijn huis. Er zijn een heleboel kleine, onlogische ruimtes aanwezig. Het zou enkel gaan om het tekenen van een plan, zodat ik zelf stap voor stap de verbouwingen kan uitvoeren, niet de verdere opvolging.

Ontwerp verbouwing achtergevel

Ik wil een ontwerp laten maken + aanvraag stedenbouwkundige vergunning + opvolging van de werken voor : - grotere raamopening in achtergevel(draagmuur met gemetste schouw ondersteunen) - deuropening verdubbelen tussen keuken en berging (draagmuur)

Aanbouw woning

De oppervlakte van de aanbouw is ongeveer 45 vierkante meter. Wat is de kostprijs indien we met u zouden samenwerken? Hebt u een vast barema of dergelijke? We willen graag een ontwerp laten maken voor de aanbouw. We zouden ook graag advies krijgen betreft aanvragen vergunning, materialen, ... Opvolging van de werkzaamheden vinden we ook belangrijk.