Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Ontwerp voor totaalrenovatie maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ontwerp voor totaalrenovatie maken:

Ontwerp voor totaalrenovatie maken

Wij hebben een perceel grond gekocht met een alleenstaande prefab woning uit jaren 80. Woning heeft grondoppervlakte van ongeveer 115 m2 in L-vorm en is georiënteerd op een vijver. Wij zoeken een architect die ons kan helpen bij de uitwerking van onze ideeën en die bereid is out of the box met ons mee te denken.

Ontwerp en vergunning opmaken voor totaalrenovatie van oude woning

Ik wil een ontwerp en vergunning laten maken voor een woning gelegen aan de rand van een bosgebied. De vrijstaande woning is aan de spoorweg moet volledig vernieuwd en uitgebreid worden. Maximale volume 1.000 m³ en grondoppervlakte is 11.000 m².

Kleine verbouwing van een rijwoning

Wij willen een bestaande, onvergunde veranda vervangen door een uitbouw. De idee is een plat dak met lichtkoepel te laten bouwen, en dicht te maken met zoveel mogelijk lichtinval. De vloer zou uitgegraven moeten worden en voorzien worden van een geïsoleerde vloer. De ideeën zijn er al, we zoeken vooral hulp voor het ontwerp en de aanvraag van de eenvoudige bouwvergunning. De werken zelf willen we uit laten voeren door een aannemer. Dit is geen totaalrenovatie.