Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Ontwerpen dakterras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ontwerpen dakterras:

Ontwerpen dakterras

Wij zouden graag een ontwerp laten maken voor een dakterras in centrum Antwerpen, 65m². We dienen ook te onderzoeken of de stabiliteit in orde is en of we vergunningen dienen na te vragen. Nu ligt er roofing op en is het dak licht hellend. We willen hier een composieten vloer, plantenbakken, een overdekt constructie in hout etc bij plaatsen. Ook licht en elektriciteit dient geïnstalleerd te worden. Idem met een buiten trap van het onderliggende terras.

Dakterras ontwerpen voor twee verdiepen

Op een plat dak ongeveer 70 m² en beneden de patio 25 m² graag volledig een ontwerp van maken.

Architect voor dakterras te ontwerpen

Ik ben op zoek naar een architect die een ontwerp kan maken voor een dakterras (ongeveer 6 x 10 meter). In mijn dak zitten koepels die overtrokken zouden moeten worden met beloopbaar glas. Daarnaast dient er een vaste zwevende trap vanuit de bovenste verdieping naar het dak te worden gemaakt en dient er een glazen dakluik te worden geplaatst als toegang tot het dak. Ik zou graag een offerte willen ontvangen met ook een schatting van de kosten voor een stabiliteitsingenieur en aannemer (volledige uitvoering van de werken).