Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor opstellen plannen uitbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor opstellen plannen uitbouw:

Plannen opstellen

Graag zou ik plannen hebben voor het stabiliteitsonderzoek, grondsonderingen, veiligheid coördinatie,... Dit gaat over een nieuw te bouwen woning (half open, eengezinswoning, kelder) Waarbij de werken bijna mogen starten.

Opstellen plan voor extra verdieping in houtskelet of CLT

Wij willen graag een uitbreiding doen van ons huis met een extra verdieping. We hebben nu een plat dak en zouden er graag eentje bovenopzetten. Voor gewichtsredenen denken wij dat hout aangewezen is. De oppervlakte bedraagt 50m². Voor het opstellen van de plannen zoeken wij hiervoor een architect (met ervaring) die ons kan begeleiden in dit project. Deze begeleiding gaat dan om eventuele aanvragen die moeten gedaan worden, is er een renovatielening mogelijk, zijn de werken zelf überhaupt uitvoerbaar en dergelijke.

Plannen voor bijgebouw opstellen

Bijgebouw aan keuken van 5m x 7m aan de keuken uittekenen. Ook nieuwe gevel rond het volledige huis met bijgebouw uittekenen.

Plannen opstellen voor achterbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw opgemaakt uit steen met kunststof ramen. Deze gaat op de plaats komen waar nu het terras is achter het huis en zal zo'n 6m op 4m worden. Het dak zou indien mogelijk stevig genoeg moeten zijn om een dakterras te kunnen maken.

Tekeningen opstellen renovatie zolder

Voor de renovatie van onze zolderverdieping en dak zijn wij op zoek naar een architect om ons te begeleiden bij de opmaak plannen en werken. Het betreft een vrijstaande laagbouwwoning (houtskelet) waar de gelijkvloerse verdieping volledig gerenoveerd is in 2017, en waar nu het dak en zolderverdieping gerenoveerd dienen te worden. In het dak zouden we graag een dakkapel voorzien (die er nu nog niet is) om meer ruimte te creëren.

Plannen opstellen en vergunningen voor dakterras

Wij willen een trap installeren naar een dakterras. We hebben plannen nodig voor het trapgat en de eigenlijke trap zelf. Voorlopig nog onbeslist over het type trap.

Plannen opstellen voor renovatie

Voor de renovatie van mijn mijn bel-etage rijwoning zoek ik een architect voor een ontwerp en planning. Wijziging richting van de trap, uitbreiding keuken, overdekken koer, toegang tot het dak om buitenruimte te creëren.

Plannen opstellen voor renovatie

Bovenverdieping: er moet een volledige verdieping veranderd worden