Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "plan aanbouw bijbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor plan aanbouw bijbouw:

Plan aanbouw bijbouw tot kangeroewoning

Wij willen onze woning graag omvormen tot een kangeroewoning. Wij hebben nu een bel-etage en willen een aanbouw(ca 20m²) en de garage ombouwen om tot de nodige ruimte te bekomen.

Plan aanbouw/bijbouw

We zouden aan ons huis een bijbouw willen plaatsen. Afmeting 60 m²; Plan en vergunning.

Plan maken voor aanbouw huis

Ik zou een bijbouw willen maken aan mijn huis. Het is een huis met veel karakter en een 50 jaar oud. Ik Heb zelf een paar ideeen, maar ken er niet genoeg van om een echte tekening te maken. In de bijlagen zitten een paar tekeningen, maar als dat helemaal fout is, geen enkel probleem. De bijbouw zou een 9 meter breed worden en een 6 meter diep, er zou ook een kelder onderkomen. Waar de conectie nu is gemaakt naar het huis, zit een grote raam die ik er dan zou willen uithalen en een opening van maken.