Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plan voor bijbouw aan woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plan voor bijbouw aan woning:

Plan voor bijbouw aan woning

Wij zouden graag aan onze bestaande woning een stuk aanbouwen. Dus uitbreiden . Graag hadden wij een architect die ons kan verder helpen met een plan te tekenen.

Tekening + aanvraag bijbouw

Wij zijn van plan om een bijbouw te zetten achter aan ons huis van 3m op 4m. Er zijn geen breekwerken nodig aan de bestaande gevel. De raamopening die er nu is, blijft hetzelfde en dient als toegang naar de extra ruimte. We hebben reeds een aannemer die de werken wil uitvoeren in september, maar bij de aanvraag op de gemeente horen we dat er enkel meldingsplicht is, maar dat er ook een plan van een architect zou moeten ingediend worden. Dus zijn we nu op zoek naar een architect die de nodige tekeningen kan maken, en kan indienen op het digitale omgevingsloket van de gemeente.

Plan en vergunningen voor bijbouw

Wij zoeken een architect voor het tekenen en inleveren van de nodige papieren bij de gemeente voor een bijbouw. Bestaand huis is vrijstaand, wij zouden ongeveer een 65m2 willen bijbouwen achter aan het huis zodat de keuken en leefruimte grote word en er plaats is voor een extra slaapkamer (dit vooral al voor later).

Plan en vergunning voor bijbouw

Ik wil een extra ruimte naast de keuken bijbouwen.Gesloten gemetselde ruimte van 3,5 m op 4m met een schuifraam naar het terras.

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Wij willen een bijbouw laten plaatsen maar ook een aantal muren verwijderen in de huidige woning. Dit bevat een deel van de achtergevel. Wij zoeken iemand die ons zo'n plan kan maken ivm stabiliteit en uitvoering.

Bouwontwerp voor bijbouw van 42 m²

Wij gaan een bijbouw laten zetten en hebben daarvoor een plan voor nodig. Oppervlakte van de bijbouw is ongeveer 42 m² tussen garage en huis.

Plan voor bijbouw

Ik wil een ontwerp laten opmaken voor een bijbouw achteraan ons rijhuis. Er zou in totaal over een breedte van een 7 tal meter nog 2 meter in de lengte moeten bijgebouwd worden (enkel voor 1e verdiep). Momenteel staat hier nog een veranda, deze zullen we dus afbreken. Ook de buitenmuur op het gelijkvloer willen we uitbreken om zo door de bijbouw (dmv één groot schuifraam achteraan) veel meer daglicht binnen te krijgen. Voor materiaal staan we momenteel nog open voor alles, het is allemaal vrij afhankelijk van de kost per materiaal en ons budget.

Plannen voor bijbouw uittekenen

We willen een plan laten tekenen voor een bijbouw die wij willen zetten.