Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plan voor dakrenovatie met dakkapel en vergunning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plan voor dakrenovatie met dakkapel en vergunning:

Plan opmaken voor renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de totaalrenovatie van mijn woning. Ook dient de bestaande achterbouw afgebroken te worden en wordt er binnen de bouwvoorschriften een nieuwe gebouwd (met plat dak en dakkoepels). Ik heb ook hulp nodig om hiervoor de nodige aanvraag in te dienen (een bouwvergunning is er al). De trap zou ik op een andere plaats in het huis willen, opening maken in een muur (niet volledig uitbreken), dakrenovatie. De achterbouw is ongeveer 26m² groot.

Plannen tekenen en bouwvergunning aanvragen voor dakrenovatie achterbouw

Dakrenovatie van achterbouw. Hiervoor op zoek naar een architect voor de bouwvergunning en opmaak plan.

Plan voor dakrenovatie met dakkapel en vergunning

Mijn dak renoveren, het wordt verhoogd met 0.5 m en er komt twee dakkapel. Oppervlakte van dakkapellen 3m op 3m en 2m20 hoog. Hiervoor zoek ik een architect die wil mij meehelpen. Eveneens ook bij aanvragen van vergunningen indien nodig.

Plan voor dakrenovatie en aanvraag vergunning

Plan voor dakrenovatie rijhuis . Dakrenovatie : gedeelte vervanging en van een zadeldak plat dak te maken.

Plan voor een volledige dakrenovatie

Volledige dakrenovatie uit te voeren. Heb de nodige tekeningen en vergunningen bij nodig. Ben wel in het bezit van de originele bouwplannen van 1949

Bouwvergunning voor dakrenovatie

Nieuwe dakstructuur moet op plan gezet worden door architect. Er worden spanten en gordingen vervangen. Dit is nodig om verbouwingsaanvraag te bekomen.Adresgegevens bij afspraak.

Plan v/h huis en dakrenovatie

Het huis is gebouwd in 1948 en daar is geen plan van beschikbaar, daarom zou het plan moeten getekend worden. En het veranderen van de structuur van het dak (uitbereiding van een erker aan de achterzijde van de woning).