Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plan maken voor een half open bebouwing" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plan maken voor een half open bebouwing:

Plan maken voor een half open bebouwing

Ik ben op zoek naar een architect voor een halfopen bebouwing te plaatsen. Eerste ontwerptekeningen zijn reeds aanwezig, bouwvergunning dient nog aangevraagd te worden.

Plan voor bouwen half open bebouwing

Eigenaar van een stuk bouwgrond van ongeveer 730 m².Wens een half open bebouwing te bouwen. Plan nodg van architect. Ook nodige dossier aan te maken voor de vergunningen.

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Wij willen een bijbouw laten plaatsen maar ook een aantal muren verwijderen in de huidige woning. Dit bevat een deel van de achtergevel. Wij zoeken iemand die ons zo'n plan kan maken ivm stabiliteit en uitvoering.

Plan opmaken voor nieuwbouw

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw. Het gaat over een halfopen bebouwing, aangebouwd aan bestaande garage. Het ontwerp wil ik graag wind- en waterdicht. Benedenverdieping: 14 m x 9 m. Eerste verdieping: 9 m x 9 m. Plus dak. Geen kelder. Inpandige garage.

Plan voor garage en uitbreiding keuken maken

Ik heb enkel een plan nodig om de bestaande tuinhuis plat te gooien en een garage van te maken en de keuken uit te breiden. De uitvoering zal ik zelf doen maar voor de aanvraag heb ik plannen nodig.

Plannen opstellen voor verbouwingswerken bel étage woning

Ik heb een bel étage woning gekocht, typisch jaren '60. Indeling waarbij elektriciteit, chauffage moet vernieuwd worden. Graag wil ik een ontwerp laten maken voor de totale herinrichting van de bovenverdieping (nu 3 slaapkamers en niet gebruikte zolder). Graag een plan door een architect zodat we kunnen plannen en budgetteren.

Tekenen van plan woning

Ik zoek iemand die een plan kan maken van mijn huis voor een renovatieproject. Plan op te maken voor binnenhuisarchitecte.

Architect voor renovatieproject

Ik wil een ontwerp/plan laten maken voor het vernieuwen/versterken van onze buitenmuur. Deze muur slaat uit naar voor toe, hierdoor is het onmogelijk om een degelijke ringbalk te laten gieten voor ons dak. De muur begint pas vanaf de onderkant van de ramen stilaan naar voor te buigen. Bovenaf wijkt deze redelijk uit (meer dan 10 cm). De muur zou volledig moeten worden vervangen worden, de deur en raamopeningen blijven , enkel de ruwbouw.