Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plan opstellen om bestaande woning uitbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plan opstellen om bestaande woning uitbouwen:

Opstellen plan voor extra verdieping in houtskelet of CLT

Wij willen graag een uitbreiding doen van ons huis met een extra verdieping. We hebben nu een plat dak en zouden er graag eentje bovenopzetten. Voor gewichtsredenen denken wij dat hout aangewezen is. De oppervlakte bedraagt 50m². Voor het opstellen van de plannen zoeken wij hiervoor een architect (met ervaring) die ons kan begeleiden in dit project. Deze begeleiding gaat dan om eventuele aanvragen die moeten gedaan worden, is er een renovatielening mogelijk, zijn de werken zelf überhaupt uitvoerbaar en dergelijke.

Vergunning voor functiewijziging van een pand opstellen

Ik ben op zoek naar een architect die voor ons een plan en nodige vergunning kan voorzien omtrent een functieverandering van een pand.

Plan opstellen bestaande woning uitbouwen

In de Bel etage woning waar we nu in wonen willen wij graag achteraan in de tuin uitbouwen. (zorgwoning eventueel) Een bijgebouw voor mijn minder-validen dochter. En eventueel later op de eerste verdiep de keuken en woonkamer uit te breiden. Architect zal ook de attesten en vergunningen moeten aanvragen.

Vergunning voor functiewijziging van een pand opstellen

Ik ben op zoek naar een architect die voor ons een plan en nodige vergunning kan voorzien omtrent een functieverandering van een pand.

Architect nodig voor opstellen plan voor horeca project

Ik zoek een architect voor een handelspand dat ik wil transformeren tot een ijsjeszaak/koffiebar. Het pand is 117m² groot en momenteel een fotowinkel. Ik zoek een vakman die meedenkt en me een plan kan maken voor het maken van een mooie en vooral praktische zaak. Voor de financiële kant van de zaak wens ik een architect waar we een prijs kunnen overeenkomen voor het verwezenlijken van het hele project.

Plan voor verbouwing opstellen

- De constructie van de eerste verdieping is van hout en wij zouden daar een betonnen vloer willen opzetten. - Nieuwe opening maken voor een raam - schouw afbreken

Plan opstellen om bestaande woning uitbouwen

Wij denken eraan om onze woning achteraan uit te bouwen. Wij wonen in een bel-etage en zouden graag achteraan een bijgebouw willen wat zowel de eerste verdieping als het gelijkvloers mee groter maakt.

Totaalrenovatie / (ver)nieuwbouw plannen opstellen

Momenteel wonen we in een totaal gerenoveerde HOB. Onlangs hebben we het aangebouwde oude huisje naast ons erbij kunnen kopen. Nu koesteren we het plan om dat oude huis te vervangen door een open, lichte en moderne passieve woning met 3/4 slaapkamers, 2 badkamers en binnenzwembad. Gezien het feit dat we die verouderde woning nu gebruiken voor professionele doeleinden en we ernaast wonen, overwegen we omwille van hinder/ tijdsdruk ernstig om modulair te bouwen (toch zeker ruwbouw/dak), dus enige ervaring daaromtrent in meegenomen! Verder houden we van veel licht, glas en open ruimtes. Scandinavische warme moderne stijl en inrichting.