Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plan voor tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plan voor tuinhuis:

Plan voor aanvraag tuinhuis

Ik heb een plan nodig van mijn tuinhuis voor een aanvraag in te dienen bij de gemeente. Wij hebben al een volledig plan zelf getekend maar om in regel te zijn bij de gemeente moet dit van een architect komen.

Plan voor garage en uitbreiding keuken maken

Ik heb enkel een plan nodig om de bestaande tuinhuis plat te gooien en een garage van te maken en de keuken uit te breiden. De uitvoering zal ik zelf doen maar voor de aanvraag heb ik plannen nodig.

Plan voor bouw tuinhuis

Wij zouden graag een tuinhuis laten ontwerpen met een totale oppervlakte van ong. 50 -60 m2, met eventueel een gedeeltelijk schuin dak, dat kan dienen als extra logeerruimte (afhankelijk van de mogelijkheden binnen de bouwvoorschriften). En een overdekt terras en jacuzzi gedeelte. Het gebouw moet dienen als opslag voor materiaal en een gedeelte dat dient als bar, loungehoek, keuken. , douche. Alle voorzieningen voor de aanleg van een zwembad dienen ook voorzien te worden

Verbouwing

Ik wil graag wat hulp en een plan voor een groot tuinhuis met dubbele garage, gevelwerken, velux in schuin dak enzovoort het is voor een te renoveren woning heel wat taken .

Plan voor bouw tuinhuis

Wij willen een ontwerp voor vergunning van een eenvoudig "recht toe recht aan" tuinhuis of bijgebouw van minimaal 50m² met een hellend dak van 60 graden - conform de bouwbesluiten die van toepassing zijn in Oud Turnhout. Wij wensen hiervoor een architect die dit voor een "vaste prijs" kan tekenen en eventueel kan begeleiden. Wij willen de bouwwerkzaamheden in eigen beheer laten uitvoeren. Nadere informatie / tekeningen en kadastrale uittreksels zijn beschikbaar.

Plan voor bouw tuinhuis

Graag had ik meer info ontvangen voor het bouwen van een tuinhuis. Grootte is niet helemaal zeker, maar wellicht wel groter dan 40m² We zouden ook overwegen om zonnepanelen te plaatsen waardoor advies naar helling van het dak welkom is.

Tekenen van plan voor een atelier /tuinhuis in houtskeletbouw

Op zoek naar architect of tekenaar om uitbreidingsplannen te tekenen van bestaande woning, gaande over een energiezuinig losstaand atelier/tuinhuis, een losstaand overdekt terras met energiezuinige kamer en een beloopbaar plat dak in passiefbouw. Uitvoering zal ofwel zelf ofwel in onderaanneming gebeuren.