Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plan en vergunningen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plan en vergunningen:

Plan en aanvraag vergunningen

Ik wil een ontwerp laten maken voor een nieuwbouwwoning (+- 180m²) in landelijke stijl op een bouwgrond van 6,6are Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen.

Architect voor plan bouwaanvraag en opvolging

Architect gezocht voor nieuwbouw woning : alleenstaand 220 m2 Voorontwerp is aanwezig. Nodige taken : bouwplannen uittekenen, vergunningen aanvragen, controle op werf tot ruwbouw (wind en waterdicht)

Plan en vergunningen voor bijbouw

Wij zoeken een architect voor het tekenen en inleveren van de nodige papieren bij de gemeente voor een bijbouw. Bestaand huis is vrijstaand, wij zouden ongeveer een 65m2 willen bijbouwen achter aan het huis zodat de keuken en leefruimte grote word en er plaats is voor een extra slaapkamer (dit vooral al voor later).

Architect voor totaalrenovatie

Ik zoek een architect voor een plan voor een totaalrenovatie, alsook hulp en advies voor de eventueel nodige vergunningen.

Plan voor een volledige dakrenovatie

Volledige dakrenovatie uit te voeren. Heb de nodige tekeningen en vergunningen bij nodig. Ben wel in het bezit van de originele bouwplannen van 1949

Plan voor bouwen half open bebouwing

Eigenaar van een stuk bouwgrond van ongeveer 730 m².Wens een half open bebouwing te bouwen. Plan nodg van architect. Ook nodige dossier aan te maken voor de vergunningen.

Architect nodig voor plannen renovatiewerken

Ik heb net een pand gekocht en we zouden graag de achterbouw ( gelijkvloers en 1ste verdiep) afbreken en opnieuw optrekken. De oppervlakte zal 3,5 a 4 m op 5 m worden. Wij willen een plan voor + kostenraming en hulp met de nodige vergunningen. Gelijkvloers is uitbreiding van het winkel gedeelte met douche en sauna. Op de 1ste verdieping zal een badkamer komen + apart toilet.

Architect voor plan en vergunning aan te vragen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het aanbouwen van een kamer. Deze moet aan de achterkant van het huis geplaatst worden op een plat dak. Graag had ik ook hulp bij het aanvragen van de nodige vergunningen ed.