Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plannen voor bijgebouw opstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plannen voor bijgebouw opstellen:

Plannen voor bijgebouw opstellen

Bijgebouw aan keuken van 5m x 7m aan de keuken uittekenen. Ook nieuwe gevel rond het volledige huis met bijgebouw uittekenen.

Plan tekenen van bestaand bijgebouw voor regularisatieaanvraag

Plannen van bestaande achterbouw die gezet is in 1982 zijn fout. Ik heb hiervan een plan, echter hebben de bouwheren in die tijd 2x zoveel gebouwd: een uitbouw van lengte 5m op breedte 4m is eigenlijk 10m lengte en 4m breedte. Hierdoor is deze niet wettig vergund en moet ik dit in orde brengen wil ik mijn garage zetten later. Daarnaast staat er ook een veranda die zonder aanvraag is gezet.

Plannen opvolging bouwen van bijgebouw

Ik ben op zoek naar een architect die me kan bijstaan voor het bouwen van een bijbouw aan mijn recente woning (bouwjaar 2014). Het is de bedoeling om een hoek bij te bouwen aan de woning waar reeds ramen tot op grond staan. Vooral aangieten betonvloer, aanbouw al dan niet houtskelet en een dak. Eventueel voor een later verdiep op aan te bouwen.

Regularisatie aanvraag van bijgebouw

Bouwvergunning aangevraagd en verkregen. Voor het bijgebouw hebben we de optie gekozen om met prefab te werken. Daarom zijn er wijzigingen gebeurd in de gevelvlakken (zowel voor-, zij- als achtergevel). Hiervoor moet een regularisatie aanvraag ingediend worden. Plannen digitaal ter beschikking.

Plannen tekenen en vergunning voorzien voor verbouwing

Wij wensen een binnenmuur te verwijderen, van een venster een deurvenster te maken, en het hellend dak van een bijgebouw tot een plat dak te verbouwen. Hiervoor op zoek naar een architect voor plannen en vergunning op te maken.

Plannen voor aanbouw nodig

Enkel dient er een plan van bijgebouw worden uitgetekend ongeveer 40 m². Die we zelf zullen plaatsen in houtskelet .

Plannen bijgebouw in steigerhout

We hebben een goedkeuring van de gemeente om een feestzaal bij te bouwen op ons domein in recreatie gebied. Het is voorzien om te bouwen in steigerhout binnen- en buitenkant . De chalet is in T vorm het lange gedeelte is 10 op 6 meter het voorste gedeelte is 5 op 5 meter . We mogen 60 vierkante meter en 30 vierkante meter extra bebouwen. Het is een puntdak met shingels. Totaal van 90 m².

Bouwontwerp maken voor verbouwing en aanbouw

Wij starten binnenkort met een renovatie van een ouder huis, de mogelijkheden hadden we graag doorgenomen met een architect. Ook verwachten wij een bouwplan voor een aansluitend bijgebouw die in de nabije toekomst zal worden gerealiseerd. De renovatieplannen zullen dus moeten aansluiten op de plannen van een nieuwe bijbouw. Een vernieuwing van een van de bestaande gevels zal ook moeten gebeuren. Het stukgrond is noordelijk gelegen maar er is voldoende ruimte in het noorden, zuiden en westen.