Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plannen voor bouw welness" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plannen voor bouw welness:

Plannen gezinswoning opsplitsen

Ik had graag een inschatting ivm het creëeren van een zorgwoning. Mogelijkheden/financieel etc. De aan te passen woning is gebouwd circa 1958. Alternatieve bouw/constructiemethodes worden zeker niet uitgesloten.

Plannen voor bouw welness

Graag zouden we een groot welnessproject opstarten met toestellen van DR Hausller. samen met 3 b&b, een streekproduktenwinkeltje en een kinepraktijk eraan gekoppeld, naast nog ideeën. We zoeken hiervoor de expert die veel van welness weet, en waar we een goeie samenwerking mee zouden kunnen hebben, goed overeenkomen, en waar er een goede klik mee is, dat we efficiënt en aan een vaste prijs kunnen werken.

Plannen opstellen voor bouw garage

Wij zijn op zoek naar een architect(e) voor de realisatie van onze garagerenovatie.

Plan regularisatie aanvragen

Toen ik de woning kocht, bestond die uit 3 appartementen (gelijkvloers en 2 verdiepingen) maar met maar 1 huisnummer. Vanaf toen werd het huis opgesplitst in 2 wooneenheden. Er zijn vergunde plannen van bij de oorspronkelijke bouw 1928, van 1929 na herbouw door brand en van het gelijkvloers van 1994 voor een uitbouw . Ik wil de huidige woonsituatie graag regulariseren en busnummers verkrijgen.

Bouw van een Wellness

We hebben een b&b en plannen de bouw van een wellness. Vrijstaand gebouw twee bouwlagen. Ca 8x12 meter grondopp. B&B is een Cottage stijl woning 1930. Wellness passend qua bouwstijl.

Plannen opstellen voor bouw loods

Ik wil een ontwerp en mogelijkheden voor het plaatsen van een loods 20x10m met als doel schapen te behouden, aanpalend aan bestaand huis.

Tekenen van plan voor nieuwbouw

Recent hebben wij een bouwgrond gekocht waar we zo snel mogelijk op willen gaan bouwen. We hebben zelf al het volledige ontwerp getekend en zullen ook de volledige uitvoering van de bouw op ons nemen. Wat wij zoeken is een architect die de plannen die wij hebben kan omzetten in officiële plannen waarmee de omgevingsvergunning kan aangevraagd worden. Dus enkel wat wettelijk noodzakelijk is om onze woning te bouwen. Morderne stijl. Bouwgrond van 475 m².

Plannen voor bouw garage

Ik zou graag een nieuwe garage bouwen. De gewenste afmetingen zijn 6. 5 m breed en 13 m lang. De bedoeling is deze garage te kunnen gebruiken als werkplaats. Graag plannen uit tekenen.