Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plannen gezinswoning opsplitsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plannen gezinswoning opsplitsen:

Omgevingsvergunning in te dienen

We hebben een huis t verbouwd zonder vergunningen . We hadden dit gekocht voor een 1 gezinswoning maar blijkbaar waren het 2 apartementen Nu zou in het gemeentehuis een leegstaant appartement staan maar we hebben de keukens er zelf terug uit gedaan . Het gemeentehuis vraagt nu plannen en foto's van het er nu uit ziet en vroeger.

Plannen gezinswoning opsplitsen

Ik had graag een inschatting ivm het creëeren van een zorgwoning. Mogelijkheden/financieel etc. De aan te passen woning is gebouwd circa 1958. Alternatieve bouw/constructiemethodes worden zeker niet uitgesloten.

Architect voor plan en regularisatie pand

Ik zit met een regularisatie van mijn pand. Volgens plannen van 1931 zou het een gezinswoning geweest zijn met vooraan een winkelruimte. Toen ik het pand heb gekocht was de woning al verdeeld geweest en bestaat nu uit een studio op de gelijkvloers en een appartement op de eerste verdieping. De koer is volledig verhard met beton en volgens de wet moet ik meer dan 80 procent aan groen voorzien. Ik ben rolstoelgebruiker een een tuin met gras is echt in mijn nadeel. Bovendien zit met een leegstand van mijn winkel en ben van plan om zelf een activiteit op te starten.

Plannen tekenen nieuwbouw

Ik wil een één gezinswoning nieuwbouw op een hellend terrein bouwen. Het mag ook een halfopen bebouwing zijn maar liefst vrij open bebouwing. Op zoek naar een architect voor uittekenen plannen en bijhorende vergunningen.

Plannen nodig voor open gezinswoning voor verbouwen

Wij zijn een jong koppel van 26 en willen onze woning uit de jaren 50 renoveren tot een hedendaagse modern/landelijke woning met ingebouwd trimsalon en een hondenopvanggedeelte eraan vast. Graag zouden wij een architect vinden die zich in onze denkwijze kan plaatsen en met ons aan dit project wil starten.

Plannen gezinswoning opsplitsen

Architect: Een eengezinswoning kleiner dan 250 m² opsplitsen in meerdere studios/duplexen. Advies architect mogelijk of niet ze op te splitsen.

Ontwerp van 3 appartementen

Graag zou ik een ontwerp laten maken om een bestaande zeer grote gezinswoning van 10 slaapkamers te laten omvormen naar een opbrengsteigendom met 3 appartementen. Deze appartement zijn reeds volwaardig maar de woning staat niet ingeschreven als opbrengsteigendom. Ik zoek dus een architect die dit project samen met ons zal uitwerken/aanvragen en ons natuurlijk adviseert en hierbij helpt. De woning heeft geen plannen; ook niet bij het archief van de gemeente.

Opvolgen bestaande plannen architect

Ik heb architect nodig die de opvolging wilt overnemen omdat mijn huidige architect ermee stopt. Het betreft de opvolging van de restauratie gezinswoning besloten bebouwing.