Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plannen voor aan te leggen dakterras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plannen voor aan te leggen dakterras:

Plannen uittekenen om terras aan te leggen en vergunningen aanvragen

Plannen uittekenen om terras aanleggen. Vergunningen aanvragen.

Plannen voor aan te leggen dakterras

Aanleg van een dakterras rond 30m². Momenteel enkel bereikbaar via brandtrap op de 3de verdieping. Begeleiding nodig voor het hele proces inlc. vergunning.

Verbouwing woning

Plannen uittekenen voor verbouwen van woning. De woning is 180m² bewoonbare opp. Ruimtes herschikken. Technieken vervangen. Gas binnenbrengen in woning. Isolatie aanbrengen op 1ste verdiep vloer en dak. Akoestische panelen aangrenzend aan andere woning beneden en boven plaatsen. Dak vernieuwen. Aanbouw van 25m² herstellen of afbreken en opnieuw plaatsen Oude steunmuur vervangen door poutrel. Nieuwe keuken plaatsen. Nieuwe badkamer plaatsen. Nieuwe vloer leggen.

Plannen verbouwingswerken

Wij willen ons huis verbouwen. We zouden graag isoleren en de benedenverdieping opnieuw inrichten. We willen een uitbouw met nieuwe keuken. Ook zijn we van plan van vloerverwarming en een nieuwe vloer te leggen.

Plannen maken voor dakterras aan te leggen

Graag willen wij weten of ons plat dak in aanmerking komt binnen de bestaande regelgeving en voldoende draagkracht heeft voor het laten aanleggen van een dakterras. We willen graag idee krijgen van de mogelijke kostprijs hiervan (bouwtekening, uitvoering werken)

Plannen voor renovatiewerken

We wonen in een arbeiderswoning. Bovenverdieping is gedaan. We willen een aanbouw met op einde groot schuifraam. We willen een lichtstraat tussen het oude en nieuwe gedeelte. In het oude gedeelte is er reeds een betonplaat. En sanitair is voorzien. Er moet daar nog gesoleerd en gechaped worden. Wij gaan parket leggen. ( mag mee id offerte) Er moet een petrel geplaatst worden. De afbraakwerken vh eerste gedeelte deden wij zelf . Er is daar reeds een poutrel geplaatst. Afbreken doen wij zo veel mogelijk zelf. Er moet rekening worden gehouden om goed te isoleren. Soorten en diktes graag met ons bespreken. Wij staan open voor houtskelet. Maar steen kan ook. Vloerisolatie en chappen moet worden gedaan.