Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plannen tekenen voor halfopen nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plannen tekenen voor halfopen nieuwbouw:

Plannen tekenen voor de uitbreiding van de gelijkvloers + aanvraag doen

Nieuw plan opmaken om gelijkvloers uit te breiden. Is momenteel 10.63m en wil graag uitbreiden tot 15m waar men recht op heeft. Vergunning voor de uitbreiding aanvragen.

Plannen verbouwing tekenen

Wij gaan een huis renoveren waarbij de bestaande veranda achteraan wordt vervangen door (een deel van) de keuken, waardoor de keuken groter wordt. Daarvoor moet de (huidige) veranda wel opgehoogd worden, want die ligt nu iets lager. Onder de (huidige) veranda moet een kruipruimte komen (dus niet gewoon opvullen!). We hebben enkel de plannen nodig, de rest doen we zelf (ik heb ook zelf al plannen van hoe het moet worden maar deze zijn niet officieel). Geen bouwvergunning nodig.

Plannen tekenen om zolder om te bouwen en een dakterras aanleggen

Plannen uittekenen om zolder om te bouwen tot kamer met L-Dak die uitgeeft op plat dak dat hopelijk in terras kan omgevormd worden. Advies geven over kosten, premies, goedkeuringen en mogelijkheden.

Plannen tekenen renovatie project

Plannen uittekenen voor totaalrenovatie bestaand huis van 178m² bewoonbare opp.

Verbouwing magazijn tot appartement

Ik zoek een architect om de gelijkvloerse verdieping van een appartementsgebouw die momenteel als magazijn gebruikt wordt om te bouwen tot een appartement. Futureproof (regenwater recup., warmtepomp, solar,...) Bouwvergunning aanvragen Plannen tekenen

Architect nodig voor plannen en vergunningen

Tekenen van plannen en aanvragen vergunningen voor nieuwbouw halfopen bebouwing, gevelbreedte 10 meter diepte 17 meter, verdiep 10 meter op 13 meter, dakverdieping 10 meter op 9 meter met zadeldak, gelijkvloers is privé woning, verdiep en dak zouden 6 kamertjes met gezamenlijke leefruimtes moeten komen voor begeleid wonen.

Plannen tekenen

Inplantingsplan en gevelaanzichten van huis opmaken voor indienen melding bij gemeente.

Plannen tekenen

Plannen opmaken voor: Bijgebouw plaatsen. Muren uitbreken. Funderingen verstevigen. Putten verleggen. Terras aanleggen.