Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plannen voor bestaand terras te vergroten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plannen voor bestaand terras te vergroten:

Plannen tekenen voor renovatie van een appartement

Plannen voor een renovatie in een appartement van 70 m². Er moeten geen dragende muren worden uitgebroken, badkamer vernieuwen, keuken en bijbouwen van een terras. Er worden ook nieuwe ramen en elektro geplaatst.

Plannen voor bestaand terras te vergroten

Bestaand terras vergroten. Nu is het terras : 2 m op 1m en moet 2m op 3 m.

Vergunning voor uitbreiding bestaand dakterras

Uitbreiding bestaand dakterras ingewerkt in het schuine dak van een duplexappartement. Willen een stukje schuin dak verder wegnemen zodat het terras tot aan de dakgoot kan lopen, mits plaatsen van ballustrade. Kleine ingreep maar door volumewijziging is vergunning nodig. Zoek architect om vergunning met nodige plannen in te dienen.

Architect nodig voor plannen opstellen om muur op te hogen

Voor aanleg nieuw terras moet gemeenschappelijke muur met buren verhoogd worden. De gemeenschappelijke muur zou moeten verhoogd worden. De muur is momenteel 1.80 meter en er zou 1 meter moeten bijkomen.

Plannen voor bouwen van buitenkeuken

Bouwen van een buitenkeuken van +/- 8 m x 4 m. Hier zou een toilet, douche en keuken erin moeten komen. De lange zijde naar de tuin zou volledig open moeten kunnen. Plat dak met een oversteek van 3m dat als overdekt terras dient. Gedacht aan een betonplaat met gemetste muren. Gevel zou ik graag bekeleden met hout. De linkse muur van 4 zou doorlopen zodat het terras daar volledig dicht is. Hier zou een open haard in komen. Plan en dossier vergunning in te dienen.

Plannen voor dakterras te plaatsen

Ik heb een plat dak (van ongeveer 40m²) en zou er graag een terras op laten maken, maar heb daaromtrent nog enkele vragen: - Eerst zou ik willen weten of het al dan niet mogelijk is om dit te doen? (Kan het dak dit dragen en wat zou de meerkost zijn om deze eventueel te verstevigen? ) - Ik zou graag een toegang (met trap) creëren langs binnen, via een lichtkoepel/straat. - Daarna ben ik er nog niet uit in welk materiaal het terras net af te werken, maar hout geniet op dit moment m'n voorkeur. (Wat zou u hiervoor kunnen aanraden? ) - Graag zou ik ook een omheining laten maken. Zou het mogelijk zijn om voor de verschillende onderdelen een prijs op te maken? (Testen indien dak voor terras kan dienen, het steken van een doorgang, afwerking in hout én balustrade)

Plannen voor extra verdieping

Wij zouden graag een extra verdieping willen bijbouwen op ons huis. Bestaan uit 1 grote slaapkamer met terras.

Plannen voor bijbouw

Aan de volgende verbouwingswerken denken we momenteel: - Buitengevelisolatie plaatsen - Afbraak achterbouw - Aanbouw plaatsen (eventueel houtskeletbouw? ) Hiervoor is nodig: °verleggen terras °vullen + plaatsen nieuwe septische put °vullen + plaatsen nieuwe waterput °verplaatsen WC °voorzien opbergruimte °voorzien keuken