Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Plannen en vergunningen opstellen voor de renovatie van een bungalow" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plannen en vergunningen opstellen voor de renovatie van een bungalow:

Plannen opstellen voor uitbouw met verdieping

Ik zou het huidige puntdak willen veranderen naar een plat dak. Er kom achter de woning ook nog een verdiep bij en er zouden ook twee poutrellen moeten gestoken worden van +/- 6m. Voor deze werken heb ik een vergunning nodig. Architect nodig voor : * De plannen tekenen * nodige vergunningen * stabiliteit

Plannen en vergunningen opstellen voor de renovatie van een bungalow

Totaalrenovatie van een bungalow. Ik wil de hele renovatie en deel bijbouw laten uittekenen en hierbij de nodige vergunningen aanvragen.

Plannen voor renovatie rijwoning

Ontwerp maken voor de verbouwing van onze achterbouw; keuken en eetkamer. Graag bekijk ik samen de mogelijke plannen en nodige vergunningen.

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Hulp nodig om van een rijwoning met koer en garage drie studio's te maken. Eigenaar (zoon) zal meeste werken zelf uitvoeren, hij heeft reeds verschillende grote en volledige verbouwingen zelf gedaan. Architect nodig om plannen uit te tekenen en vergunningen te regelen.

Architect nodig voor plannen renovatiewerken

Ik heb net een pand gekocht en we zouden graag de achterbouw ( gelijkvloers en 1ste verdiep) afbreken en opnieuw optrekken. De oppervlakte zal 3,5 a 4 m op 5 m worden. Wij willen een plan voor + kostenraming en hulp met de nodige vergunningen. Gelijkvloers is uitbreiding van het winkel gedeelte met douche en sauna. Op de 1ste verdieping zal een badkamer komen + apart toilet.

Plannen tekenen nieuwbouw

Ik wil een één gezinswoning nieuwbouw op een hellend terrein bouwen. Het mag ook een halfopen bebouwing zijn maar liefst vrij open bebouwing. Op zoek naar een architect voor uittekenen plannen en bijhorende vergunningen.

Plannen opstellen voor verbouwing

Wij hebben momenteel een volledig gestripte vrijstaande woning (gelijkvloers met zolderverdieping) en zouden een architect nodig hebben voor advies i.v.m. de indeling, mogelijkheden, eventuele vergunningen. Zodanig dat wij stap voor stap tot een geheel kunnen komen.

Plannen nieuwbouw tekenen en vergunningen voorzien

Ik ben op zoek naar een architect voor het uitwerken van funderingswerken en bouwplannen voor een energie neutrale woning. Ook voor de aanvraag van de benodigde vergunningen.