Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor plannen verhogen dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor plannen verhogen dak:

Plannen opstellen voor dakverhoging

We zouden graag ons dak laten verhogen zodat we een tweede verdiep hebben. Momenteel kun je niet rechtstaan op het eerste verdiep. De oppervlakte bedraagt ongeveer 150 m2. We zouden graag in de voorgevel 3 ramen hebben en in de achtergevel 2 ramen. De verdere afwerking zullen we zelf in orde brengen.

Tekeningen en plannen voor verhogen dak van bestaande woning

Ik zou graag het dak van mijn bestaande woning verhogen. Momenteel wordt deze verdieping enkel als speelruimte gebruikt en is er tevens een badkamer aanwezig, maar we zouden graag hebben dat deze ruimtes wat hoger zijn zodat deze dienst kunnen doen als kinderslaapkamers.

Architect voor plannen verhogen dak

Ik wil het dak van mijn garage verhogen en heb daarbij een architect nodig. Plannen + stedenbouwkundige aanvraag.

Architect om deel steunmuur te verwijderen

Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen om een deel van een steunmuur (1.6) te verwijderen en een deur met 20cm te verbreden en 15cm te verhogen. We beschikken over de DWG plannen van de bouwaanvraag .

Plannen opstellen voor creatie extra kamers

Wij zouden graag de mogelijkheden bekijken om een extra kamer (of twee) te creëren. Ons huis heeft op dit moment twee kamers en een totale bewoonbare oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter. Voor de mogelijke extra kamer(s) dachten wij de zolder uit te bouwen. Mogelijk door deze te verhogen (indien mogelijk) of via een mezzanine toegankelijk te maken.

Plannen opstellen om dak te verhogen

Ik zou een ontwerp willen laten maken voor een ophoging van mijn huis. Het bestaande dak is aan vervanging toe en daarom zou ik het wensen op te trekken en er een plat dak op te plaatsen. De totale oppervlakte is +- 4,5m op 8m. Een punt hellenddak met dakpannen.

Plannen opmaken voor renovatie

Wij hebben een oudere woning gekocht en willen deze volledig renoveren. Enkel muren en eventueel dak blijven behouden, overige allemaal vernieuwen. Deel van de woning verhogen zodat het in plaats van 1,5 verdiep een volledige 2 verdiep wordt.Graag hadden we eens met een architect samengezeten om originele inzichten te krijgen. Achteraan de woning liggen velden/natuur. Hier hebben we natuurlijk graag zoveel mogelijk zicht op vanuit de woning.

Bouwaanvraag indienen verbouwen garage

Ik wil thuis de aangebouwde garage uitbreiden naar een dubbele garage, waarbij de huidige buitenmuur wordt uitgebroken. Ten tweede zou ik het dak van de woning met 60 cm willen verhogen. Het betreft nu een bungalow woning in L vorm. Alles is opgemeten en heb al plannen gemaakt met gevelaanzicht, grondplan en een inplantingsplan. Nu zoek ik een architect om de bouwaanvraag te voorzien.