Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect nodig voor poutrellen en verbouwing" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect nodig voor poutrellen en verbouwing:

Architect nodig voor poutrellen en verbouwing

In het kader van verbouwingen die we zelf willen uitvoeren, zijn we op zoek naar een architect die ons kan adviseren in verband met een aantal ramen die we willen steken en een aantal draagmuren die we willen open maken.

Architect nodig voor verbouwing

Wij hebben onlangs een huis gekocht met wat werk aan. We willen namelijk een muur en een schoorsteen verwijderen, maar weten niet of deze steunend zijn of niet. Daarom zouden we toch voor de zekerheid poutrellen steken.

Architect nodig voor ondersteuning verbouwing

- Voorkant uitbouw Living in baksteen met plat dak (12m³ extra) - Achterkant : aaneenzetten van achterbouw met voorbouw / supprimeren veranda en nieuw bovenverdiep in houtskelet / dakstructuur half zadeldak in bestaand dak verbinden. - Architect nodig om sterkteonderzoek uit te voeren en aannemer bij te staan in keuze dikte balken / Poutrellen enz...