Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor een klein project" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor een klein project:

Architect nodig voor opstellen plan voor horeca project

Ik zoek een architect voor een handelspand dat ik wil transformeren tot een ijsjeszaak/koffiebar. Het pand is 117m² groot en momenteel een fotowinkel. Ik zoek een vakman die meedenkt en me een plan kan maken voor het maken van een mooie en vooral praktische zaak. Voor de financiële kant van de zaak wens ik een architect waar we een prijs kunnen overeenkomen voor het verwezenlijken van het hele project.

Architect gezocht voor een klein project

Ik ben in het bezit van een woning in Halen waaraan ik aanpassingswerken wil uitvoeren. Een bouwvergunning voor renovatie werd in 2003 uitgereikt aan de vorige eigenaar. Ik beschik over deze vergunning alsook over de plannen van de architect destijds. Werken die ik wens uit te voeren: 2 sectionale poorten verwijderen uit de garage (zijgevel), de opening omhoog metsen en vervangen door ramen. Een raam in de achtergevel verwijderen en de opening breder maken. Dit is een dragende muur en hier wil ik een poort in plaatsen. regularisatie: De oorspronkelijke oude woning werd deels gerenoveerd door de vorige eigenaar, er werd eveneens een stuk nieuwbouw geplaatst zowel achter als langs het huis. Het bouwvolume van de oorspronkelijke vergunning werd gerespecteerd.

Aanvragen vergunning van reeds getekende plannen

reeds getekende plannen van rijwoning te Zelzate . RENOVATIE PROJECT zoek architect voor het afhandelen van dit dossier ben zelf bouwkundig tekenaar

Architect voor bouwen aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw op het 1ste verdiep met als functie een extra slaapkamer. Graag ook raad ivm de uitvoerbaarheid, welke materialen aan te raden zijn en een kostenraming van het totale project, afmetingen van de aanbouw zijn 4,6m op 3.9m

Bouwvergunning voor aanbouw

ik wens een klein kantoorgebouw en een opslagplaats in het hout aan te bouwen. Vermoedelijk hebben we een architect nodig voor het aanvragen van de bouwvergunnng. het totale project zal een 40-50 m² in beslag nemen.

Plannen tekenen voor renovatie open bebouwing

Wij willen onze bestaande 70's "bungalow" woning in een modern jasje steken (zowel binnen als buiten). Aangezien wij in het gehele project ook een aantal bestaande raamgaten zouden willen verkleinen/vergroten, dienen wij aldus te worden bijgestaan door ingenieur & architect voor het nodige ontwerp, aanvragen en vergunning.

Tekening voor: Renovatie van woning

Willen starten aan de verbouwing/renovatie van een bestaande woning.De woning is gezet in de jaren '50. Er moet heel wat vernieuwd en opnieuw ingedeeld worden, hebben we al gemerkt op het originele grondplan. Twee voorwaarden die door de gemeente werden opgelegd: behoud van het zadeldak en uitbreiden tot maximaal 1000 m³. Is een vrijblijvend kennismakingsgesprek over dit project mogelijk

Ontwerp afwerken van nieuwbouw

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Ik beschik over een voorontwerp dat me voor 90 % aanstaat en dat nog resulteert van een vorige periode waarin ik opteerde voor een sleutel-op-de-deur project. Daarvan zien we af en kiezen nu voor traditioneel bouwen. We zoeken een architect die dit ontwerp verder wil vervolledigen en offiicialiseren met inachtname van onze wensen die grotendeels in dit plan zitten vervat.