Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Regularisatie van aanbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regularisatie van aanbouw:

Regularisatie van bouwovertreding

Wij hebben een rijwoning gekocht uit 1947 in het centrum van Mechelen. Nu blijk de aanbouw (keuken) op de gelijksvloers het terras dat op het platte dak hiervan gelegen is, niet op de originele plannen staan en niet vergund zijn. Echter is dit wel al heel lang geleden gebouwd, vermoedelijk voor 1970. Maar via luchtfoto's is het niet mogelijk dit te zien. Wij willen het huis renoveren en hierdoor zullen we ook een bouwaanvraag moeten doen.

Regularisatie van aanbouw

Aanbouw van 6 op 3 te regulariseren staat niet op het plan.Bouw staat er al.

Plannen voor aanbouw om een zorgwoning te realiseren

Openmaken van de keuken naar de veranda welke moet gerenoveerd worden om te kunnen dienen als extra woonruimte in het kader van een zorgwoning. Eerdere poging(enkel regularisatie bestaande veranda werd door de gemeente afgewezen omwille van carport in bouwvrije zone.)

Architect voor regularisatie bouwovertreding

Blijkbaar hebben we voor de verkoop van ons huis, bel étage, een regularisatie nodig voor een veranda die ook reeds aanwezig was bij de aankoop van ons huis ca 20 jaar geleden. Veranda is aanbouw over de volledig breedte van het huis (5. 7 meter) en gaat tot ca 3 meter diep achteraan het gebouw zowel gelijkvloers als op 1 ste verdieping.

Regularisatie aanbouw en dakkapel

Wij verkochten vorige week onze woning waaraan 2 verjaarde bouwovertredingen kleven. De koper wenst desondanks dat wij tot regularisatie overgaan. Ten laatste in augustus 2018 wordt de akte verleden. De overtredingen betreffen een dakkapel langs de voorzijde van de woning en een veranda van 13 m² aan de achterzijde van de woning.

Regularisatie plan aanbouw

We zijn van plan een aanbouw te zetten bij onze bel-etage woning op het gelijkvloers. Het betreft een aanbouw met snelbouwstenen en dragend genoeg voor bovenaan een terras met trap naar beneden opdat we van de leefruimte en keuken rechtstreeks naar de tuin kunnen. Het betreft een aanbouw van ongeveer 3 op 6 m waar 2 nieuwe ramen + tuindeur conform volgens de isolatienormen moet gebouwd worden. Ook op het eerste verdiep moet een nieuwe deur geplaatst worden die uitkomt op het nieuwe het terras komen. Plannen van het huis zijn in ons bezit.

Regularisatie woning

We hebben een huis gekocht waar reeds een aanbouw aan stond. Daarin hebben we enkele ramen veranderd. Dit hadden we blijkbaar moeten melden of aanvragen bij de gemeente. Die willen nu het regularisatiedossier laten opmaken door een architect. Deze moet plan optekenen van de woning.

Regularisatie nodig voor aanbouw veranda

Een bestaande overkoepeling van een terras laten regulariseren.