Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Regularisatie van veranda" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regularisatie van veranda:

Regularisatie van veranda

Er staat langer dan 14 jaat veranda beneden. Kadaster heeft wel opgenomen maar regularisatie moet gebeuren.

Regularisatie vernieuwing dak + plaatsen dakkappelen

Op zolder worden 2 kamers gemaakt . Om de ruimte te vergroten en licht en lucht te creëren zouden wij hier dakkappellen willen plaatsen. Vermits de gording wordt doorgezaagd dienen wij beroep te doen op een architect. Heb de originele plannen van het huis nog. Vernieuwing dak + plaatsen dakkappelen en reguralisatie van een veranda die er al 20 jaar staat.

Regularisatie verbouwing bouwovertreding

Ik wil een regularisatie aanvragen. Dit is een vergunning voor werken die al uitgevoerd werden. De werken die geregulariseerd moeten worden zijn de verbouwingen van de veranda en een verbouwing van de achterbouw.

Regularisatieaanvraag voor uitgevoerde werken

Ik wil een regularisatie aanvragen. Dit is een vergunning voor werken die al uitgevoerd werden. De werken die geregulariseerd moeten worden zijn de verbouwingen van de veranda en een verbouwing van de achterbouw.

Veranda en garage van woning regulariseren

Regularisatie nodig voor veranda en garage. Beide meer dan 10 jaar oud

Plannen voor aanbouw om een zorgwoning te realiseren

Openmaken van de keuken naar de veranda welke moet gerenoveerd worden om te kunnen dienen als extra woonruimte in het kader van een zorgwoning. Eerdere poging(enkel regularisatie bestaande veranda werd door de gemeente afgewezen omwille van carport in bouwvrije zone.)

Architect voor regularisatie bouwovertreding

Blijkbaar hebben we voor de verkoop van ons huis, bel étage, een regularisatie nodig voor een veranda die ook reeds aanwezig was bij de aankoop van ons huis ca 20 jaar geleden. Veranda is aanbouw over de volledig breedte van het huis (5. 7 meter) en gaat tot ca 3 meter diep achteraan het gebouw zowel gelijkvloers als op 1 ste verdieping.

Regularisatie aanbouw en dakkapel

Wij verkochten vorige week onze woning waaraan 2 verjaarde bouwovertredingen kleven. De koper wenst desondanks dat wij tot regularisatie overgaan. Ten laatste in augustus 2018 wordt de akte verleden. De overtredingen betreffen een dakkapel langs de voorzijde van de woning en een veranda van 13 m² aan de achterzijde van de woning.