Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor renovatie gelijksvloer en bouwvergunning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor renovatie gelijksvloer en bouwvergunning:

Architect voor renovatie gelijksvloer en bouwvergunning

Uitbouwen gelijksvloer , openmaken achtergevel nieuw plat dak nieuwe riolering nieuwe betonplaat en vloeren nieuwe keuken. Bouwaanvraag nodig.

Architect voor renovatie

Renovatie van woning : sanitair, elektriciteit, ramen en vloeren . Aanleg tuin . Grondoppervlakte : 1235m² . Woonoppervlakte : 456m² Gelijksvloer + verdieping + kelder . Het zou voor een huis zijn die volledig moet omgebouwd worden naar een restaurant

Bouwontwerp en uitvoering

Wij zijn op zoek naar een architect voor een volledige renovatie van een 4 gevelhuis. Het gaat om (1) een volledige renovatie van het gelijksvloer, (2) de afbraak van een pyramidedak en de opbouw van een nieuwe volwaardige eerste verdieping (al dan niet met dak), (3) de aanbouw van +/- 100m² (al dan niet op 2 verdiepingen). Belangrijk hierbij is de prijs, snelheid van de winddichte geissoleerde opbouw & bijbouw, en esthetiek. Hebben zelf al een paar ideeën maar staan volledig open voor suggesties.

Renovatie van handelspand met appartement

Renovatie van handelspand met appartement terug herverdelen in meerdere appartementen of uitbreiding gelijksvloer handelspand , iemand die me kan zeggen wat de mogelijkheden zijn .