Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Renovatie rijhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie rijhuis:

Renovatie rijhuis

Wij willen onze huis zelf volledig renoveren. Hiervoor hadden we ons laten bijstaan door een architect. 109m²

Plannen tekenen voor complete renovatie van een rijhuis

Wij wensen ons rijhuis volledig te renoveren naar de hedendaagse normen. We willen een praktisch en modern huis. Hiervoor zijn wij op zoek naar een architect om de renovatie uit te tekenen.

Bouwontwerp voor renovatie van rijhuis

Ik wil een bouw ontwerp laten maken voor een renovatie aan mijn huis. Ik heb reeds een duidelijke tekening van mijn huis (inclusief de funderingen). Ik heb ook advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De volgende renovaties zijn gewenst: - Uitbreiding gelijksvloers met veranda - Uitbreiding 1e verdieping - Toevoegen 2e verdieping

Architect nodig voor renovatie

Plannen van een architect. Dit is een rijhuis. De oppervlakte is ongeveer 200 m². Grote renovatie, dak werken, elektriciteit, isolatie, keuken, badkamer. Alles moet worden verbouwd, gerenoveerd, doortrekken van een achterbouw.

Plan Renovatie rijhuis

Badkamer dat nu op gelijkvloers is, moet weg en boven een badkamer plaatsen. Eerst moet het schuine dak opengebroken worden en een dakopbouw geplaatst worden. Extra kamer boven maken. Gang beneden maken met aparte WC in. Keuken en living verbreden. Werken worden door ons zelf uitgevoerd, enkel plan nodig.

Bouwvergunning voor de aanbouw

Volledige renovatie van een rijhuis te Oostende. Nieuwe aanbouw. Binnenin is alles reeds gesloopt, de verdiepingen moeten terug opgebouwd worden en nieuwe indeling. Er is een bouwvergunning nodig voor de aanbouw.

Renovatie rijhuis in Kessel-lo

Huis gebouwd in 1956, woonopp 160m². Centrale verwarming, deel van sanitair moet gelegd worden. Elektriciteit moet vernieuwd worden. Een muur moet eventueel uitgebroken worden (waarschijnlijk een draagmuur). Een schouw moet verwijderd worden. En er zou eventueel isolatie op de buitenmuur moeten gezet worden

Renovatie woning

Graag zouden wij een offerte willen voor het volledig uittekenen van onze woning. Er moeten verbouwingen plaats vinden (dak opgetrokken worden en stuk bijgebouwd) het gaat over een rijhuis. Afmetingen :6meter breed en 17m diep, eerste verdiep word volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd met extra zolder (6m op 11m en daarboven puntdak).