Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Scheurvorming vloerplaat zolder plafondnaden en deurdrempels onderzoeken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Scheurvorming vloerplaat zolder plafondnaden en deurdrempels onderzoeken:

Scheurvorming vloerplaat zolder, plafondnaden en deurdrempels onderzoeken

Ik wil graag een specialist raadplegen die echt kennis van zaken heeft en de oorzaak daarvan kan aanwijze, een stabilisatieplan opstellen. Er zijn jaren geleden rond (2004) groete wegeniswerken uitgevoerd ,volledige nieuw weg met rioleringen en nutsvoorzieningen. Deze laatste vlak langs de gevel van het stuk dat nu dreigt te verzakken. Bij het graven van de trace voor de nutsleidingen vile alles in waardoor ze bijtrokken tot een breedte van ongeveer 2m om hun kabels te kunnen leggen. Ik heb later ontdekt bij renovatiewerken in 2015 toen we chauffage brander op de zolder boven de garage wilden monteren dat daar scheuren in de muren waren, dat er een lichte scheur was op de zolderverdieping dwars mee op de plaats van de deurzuil. Nu laatst is deze scheur vermeerderd naar een 2cm breed.