Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect nodig om steunmuur uit te breken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect nodig om steunmuur uit te breken:

Architect nodig om steunmuur uit te breken

Ik wil een steunmuur uitbreken tussen de living en de aangebouwde keuken. Het is een HOB met 2 verdiepingen gebouwd in de jaren 1920 (volle muur, +/- 30 cm).

Architect nodig voor steunmuur uit te breken en poetrellen te plaatsen

Welke steunmuur? Muren uitbreken, welke muur, poutrellen plaatsen. Stuk aangebouwd worden.

Steunmuur uit te breken

We willen een steunmuur van ongeveer 4 meter lengte verwijderen tussen de slaapkamer en de living. Het gaat hier over een ouder gebouw (nog houten vloeren). Het is het 4e en bovenste appartement (3e verdiep). Het is het dakappartement onder een plat dak, dus er staan geen appartementen meer bovenop. We zijn op zoek naar een architect om te berekenen welke poutrel we moeten gebruiken en alle documenten in orde te brengen voor de bouwaanvraag.

Steunmuur uit te breken

We willen de muur tussen de eetkamer en de woonkamer uitbreken. We zouden willen weten wat ons dit ongeveer gaat kosten als we dit met een ingenieur doen voor de berekening en met een architect om te zien of alles goed is gezet.

Steunmuur uit te breken

Bureau architectuur-ingenieur stabiliteit Wensen een steunmuur uit te breken in onze prive woning om de keuken te vergroten.