Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect tekening bouwplan en vergunning indienen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect tekening bouwplan en vergunning indienen:

Architect tekening bouwplan en vergunning indienen

Wij zijn opzoek naar een architect in Antwerpen om een bouwtekening te maken voor een te renoveren pand en een bouwvergunning in te dienen bij de Stad. Het zou een plan zijn waar we vooral focussen op het dak aangezien we de huidige dakkappellen willen uitbereiden en een inpandig dakterras willen bouwen.

Uittekenen bouwplan voor renovatie

Ik wil starten met renovatiewerken aan mijn huis. Hiervoor heb ik een architect nodig die volgende plannen kan omzetten naar tekening/sterkteberekeningen: delen steunmuren weghalen, raamopeningen vergroten, deuropeningen verplaatsen, vervangen van houten balken door nieuwe poutrellen (zie bijlage).