Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Tekening maken voor de indeling van een te renoveren appartement" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tekening maken voor de indeling van een te renoveren appartement:

Tekening maken voor de indeling van een te renoveren appartement

Op zoek naar een architect voor een plan te maken voor de indeling van mijn appartement. Dit is een appartement dat wordt gerenoveerd. Appartement van 90 m².

Architect nodig voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb de nodige tekeningen nodig voor het aanvragen van de melding die noodzakelijk is (aanbouw onder de 40M²). De gewenste afmetingen zijn in bijlage. Materiaal is EPDM , houten skelet / stenen wanden / Pvc ramen. wat niet aanwezig is op bijhorende tekening : Dakkoepels ,lichtstraat, venster vanvoor.

Tekeningen maken voor verbouwing woning

Betreft een woning 150 m² bewoonbare oppervlakte benedenverdieping exclusief garage. Wij zoeken een architect die ons wil helpen het wat meer open en energiebesparend te maken. Tekening en begeleiding zijn zeker noodzakelijk.

Tekening + aanvraag bijbouw

Wij zijn van plan om een bijbouw te zetten achter aan ons huis van 3m op 4m. Er zijn geen breekwerken nodig aan de bestaande gevel. De raamopening die er nu is, blijft hetzelfde en dient als toegang naar de extra ruimte. We hebben reeds een aannemer die de werken wil uitvoeren in september, maar bij de aanvraag op de gemeente horen we dat er enkel meldingsplicht is, maar dat er ook een plan van een architect zou moeten ingediend worden. Dus zijn we nu op zoek naar een architect die de nodige tekeningen kan maken, en kan indienen op het digitale omgevingsloket van de gemeente.

Berekening maken voor plaatsing van een poutrel

De berekening maken voor een stalen profiel die een overbrugging moet maken van 5 meter breedte voor een garagepoort. Deze berekening moet ook in een tekening gebracht worden om in het omgevingsloket in te dienen.

Plannen maken voor sleepdak

Tekening maken voor onze bouwaanvraag. Het betreft de aanbouw van een sleepdak.

Tekening maken voor renovatie van een huis

Ik ben op zoek naar een architect voor renovatie van een huis. Ik ga een kamer op de eerste verdieping toevoegen.

Tekening maken voor renovatie van een huis

Ik ben op zoek naar een architect voor renovatie van een huis. Ik ga een kamer op de eerste verdieping toevoegen.