Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Tekeningen opstellen voor plaatsing puntdak op plat dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tekeningen opstellen voor plaatsing puntdak op plat dak:

Tekeningen opstellen voor plaatsing puntdak op plat dak

Rijwoning uit te breiden met een zadeldak. Zadeldak moet op bestaand plat dak komen. Afmetingen: 4.72 m breed op 7 m diep.

Plannen opstellen en dossier indienen voor garagebouw

Nieuwe garage bouwen van 7m x 7,5m en daaraan nog een afdak van 2,5m. De afmetingen zijn iets groter dan op de tekeningen. Een groendak, brede garagepoort, daarnaast een deur en aan de andere kant een brede deur en een raam. Ik heb enkel nog maar contact gemaakt met een aannemer voor het bouwen van de garage. Deze werken zijn gepland rond mei-juni 2019.

Tekeningen opstellen en aanvraag indienen voor uitbouw

Aanbouw op plat dak. Afmetingen: 4m30 x 6m02. Werken zelf zouden moeten starten begin 2019.

Plaatsen dubbele nokverhoging

Verleden week hebben we officieel een huis gekocht. Uiterlijk deze zomer zouden we hier graag een dubbele nokverhoging op plaatsen om een extra slaapkamer te creëren. De vergunning voorde plaatsing moet nog aangevraagd worden. Graag had ik dan ook zo snel mogelijk reactie ontvangen om alle nodige info te verzamelen voor het opstellen van het dossier voor de vergunning. Tekeningen beschikbaar.