Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Tekeningen voor het renoveren van een oude hoeve" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tekeningen voor het renoveren van een oude hoeve:

Tekeningen voor het renoveren van een oude hoeve

We hebben een oude hoeven van +/- 200 m² die we zouden willen renoveren. Architect nodig voor de renovatie uit te tekenen.

Tekeningen voor renovatie van een boerderij met schuur in landelijke stijl

Bestaande woning renoveren en schuur volledig renoveren en integreren met woning.

Renovatie uittekenen en regularisatie veranda

We gaan een kleine rijwoning van ongeveer 130 vierkante meter renoveren. Hiervoor op zoek naar een architect om enkele tekeningen te maken aangezien er enkele muren worden gesloopt. Ook voor de regularisatie van een veranda en badkamer die nog niet aanwezig is.

Ontwerp en vergunning bijbouw landelijke vintage stijl

Ik wil graag tekeningen voor mijn achterbouw te renoveren en ook de bijhorende vergunning om dit te mogen doen. De huidige bijbouw (oude stallingen) dienen afgebroken en vernieuwd te worden met onderaan woonkamer, bovenaan badkamer in oude hoeve stijl. Het gaat om een gebouw van 5 X 12 m. Ook moet men een loods van 30 x 7 m ophogen.

Renovatie lang gevelhoeve

Wij willen het oude schuurgedeelte renoveren tot een keuken-leefruimte met daarbij nieuwe grote ramen. Momenteel is daar geen water, goede elektriciteit, isolatie, goede vloer... We moeten ook nog putten voor afvalwater plaatsen. Wij zoeken iemand om tekeningen en de nodige vergunningen in orde te maken.

Tekeningen maken voor renovatie

Ik wil een voorontwerp laten maken van een te renoveren open bebouwing en mogelijke aanbouw of opbouw.

Tekeningen nodig voor verbouwing

We hebben een huis gekocht van de jaren '80 en zouden graag de benedenverdieping verbouwen/renoveren: ruimtes openbreken, extra ramen, deur verplaatsen.

Tekeningen voor renovatie van woning

We willen ons huis renoveren en hadden graag een ontwerp gehad over de indeling van het huis. Vooral de keuken en de badkamer moeten herbekeken worden. Dit zijn relatief kleine ruimtes die we willen groter maken (doen lijken). Ook de ligging van de trap en indeling van de bovenste verdieping hadden we graag herbekeken.