Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Tekeningen voor verbouwing van woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tekeningen voor verbouwing van woning:

Tekeningen voor verbouwing van woning

In de 1e fase van onze verbouwplannen willen we graag de benedenverdieping aanpakken en meerbepaald willen we vloerverwarming installeren, nieuwe vloeren leggen (parket in de living en tegels elders), een nieuwe keuken,een open haard installeren en eventueel een nieuwe trap. De muren zullen ook moeten behandeld worden om de tasso uit te vlakken

Tekeningen opmaken voor het verbouwen van een woning

Plannen opmaken voor de verbouwing van onze woning van bouwjaar 1983. Het is een bel-etage en verbouwing zou zijn om leefruimte naar beneden te brengen, nieuw aan te bouwen aan bestaande kamer door buitenmuur te doorbreken. Ook nieuwe keuken te bouwen. Hiervoor eerste verdieping herindelen naar een slaapkamer, badkamer en 1 of 2 andere kamers. Het is een rijhuis met gevelbreedte 7 meter, 10 meter diep en we mogen zowel op benedenverdieping als 1ste verdieping tot 17 meter uitbouwen.

Tekeningen maken voor verbouwing woning

Betreft een woning 150 m² bewoonbare oppervlakte benedenverdieping exclusief garage. Wij zoeken een architect die ons wil helpen het wat meer open en energiebesparend te maken. Tekening en begeleiding zijn zeker noodzakelijk.

Tekeningen maken voor verbouwing

Ik wil 3 muren afbreken waarvan 2 steunmuren zijn. De keuken uitbreiden.

Tekeningen nodig voor uitbouw

We overwegen een uitbreiding van de keuken en wensen een verbouwing van de achterbouw.

Tekeningen voor verbouwing eerste verdieping

Wij zouden graag een 2de verdiep aanbouwen op een bestaande aanbouw. Deze aanbouw heeft momenteel een schuin dak. Oppervlakte is 3. 57 op 7. 81. We zouden hier willen kiezen voor een plat dak. Het zou 2 kamers moeten bevatten.

Tekeningen verbouwing

Bestaande woning van 1850 heeft geen grondplan of bouwplan, op zoek naar architect voor regularisatie. Dit omdat we hierop een kamer willen bouwen, deze verbouwing moet men ook uittekenen.

Tekeningen verbouwing

Plaatsen van dakkapel tussen twee steunmuren, nok gaat eruit en hier een extra slaapkamer bouwen van 4 x 8 meter. Daarnaast een ander dak met twee veluxen die wegmoeten en dit optrekken om hier ook normale hoogte te verkrijgen. Bouwaanvraag is al in mijn bezit.