Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Uitbouw living en keuken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbouw living en keuken:

Uitbouw living en keuken

Plannen uittekenen om: - Living van ong. 6m x 8m 35m² uit te bouwen. - Op 2de verdiep een have veranda of een groot dakraam aan zolder te plaatsen. - Veranda op gelijkvloers toelaten om op 1ste verdiep een terras op de veranda te maken.

Architect nodig voor ondersteuning verbouwing

- Voorkant uitbouw Living in baksteen met plat dak (12m³ extra) - Achterkant : aaneenzetten van achterbouw met voorbouw / supprimeren veranda en nieuw bovenverdiep in houtskelet / dakstructuur half zadeldak in bestaand dak verbinden. - Architect nodig om sterkteonderzoek uit te voeren en aannemer bij te staan in keuze dikte balken / Poutrellen enz...

Aanbouw achter de woning

Wij willen onze bestaande woning van 1975 uitbouwen langs de achterkant. De afmetingen van de uitbouw zijn 5 meter op 8 meter. Deze ruimte dient om de keuken te vergroten, een living te creëren en een extra wc te zetten. Hierbij is het belangrijk dat we voldoende natuurlijk lichtinval hebben.

Renovatie van woning

Agrarisch gebied beperkt tot 1000m³ herinrichten living/keuken/veranda eventueel vervangen door uitbouw

Uitbouw van woning

Aanbouw van keuken aan living,afbraak van oude veranda

Uitbreiding koppelwoning

Uitbouw van ongeveer 15 m2 in het verlengde van de living/keuken.

Uitbouw living en keuken

Omdat we onze woon en keukenruimte willen uitbreiden zijn we op zoek naar een architect die ons opweg kan helpen met plannen en berekeningen.

Verbouwingen en uitbouw

We zouden graag verschillende verbouwingen doen met oa een uitbouw waar een nieuwe badkamer moet komen, werken aan de gevel, een open haard toevoegen in de living... We zoeken een architect die ons kan helpen met plannen voor de uitbouw en badkamer alsook met de samenwerking met aannemers.