Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Uitbouw tekening maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbouw tekening maken:

Uitbouw tekening maken

Advies en hulp bij technische uitwerking om veranda van ong. 30m² vervangen door een uitbouw die eetkamer word. Uitbouw zou groter worden dan huidige veranda dus er zouden ook funderingswerken moeten uitgevoerd worden en 2 draagmuren moeten ook verwijderd worden. Vergunningen aanvragen.

Plan uitbouw en meldingsprocedure

Architect voor een uitbouw waarbij een draagmuur uitgebroken wordt. De uitbouw is 3 op 4 meter en zou volledig in raampartijen zijn. Meetstaten en 3D tekening zijn niet nodig. Wel berekenen draagbalken, tekenen plan en toelatingsprocedure opstarten.

Architect Regio Tienen voor renovatieproject

Voor een renovatieproject in regio Tienen / St Truiden met de volgende hoofdwerkzaamheden: - Vergroten 3 tal ramen - Wijzigen raam in deur - optioneel uitbouw in dragende muur - Deur in dragende muur maken op 1e verdiep verder (niet vergunningsplichtig dus niet van toepassing): - aanleggen CV - vernieuwen electra - Slopen niet dragende binnenmuur - Bouwen WC zoek ik een architect die de volgende taken op zich kan nemen: Maken tekening aanvraag bouwvergunning Conformiteitsbeoordeling. Werfopvolging gebeurt door bouwheer zelf! Foto's ter beschikking.