Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor uitbreiding achteraan de woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor uitbreiding achteraan de woning:

Renovatie/uitbreiding benedenverdieping

Ik wil onze benedenverdieping renoveren. Nu bestaat de benedenverdieping uit een hal +trap, garage, living, en achteraan keuken, met daarachter nog een berging en toilet. Ik zou bij deze toekomstige verbouwing graag een zicht op onze tuin krijgen, en zo ecologisch en toekomstgericht mogelijk te werk gaan. En we willen er zicht op krijgen of we deze verbouwing in één keer kunnen doen, of we het om financiële redenen in stukken moeten opsplitsen, en welke volgorde we in dat geval moeten hanteren.

Architect voor uitbreiding achteraan de woning

Ik wil mijn woning uitbreiden achteraan met een leefkeuken. Dit van ongeveer 24m2. Windwaterdicht in landelijke stijl met een plat dak. Is zonevreemd dus architect verplicht.

Architect nodig voor aanbouw achteraan de woning

Wij zijn opzoek naar een architect, voor het maken van de plannen, en eventueel de bouwaanvraag in te dienen. Het gaat om een aanbouw achteraan een bestaande woning. GLV 4 meter diep op 8 meter breed, uitbreiding van de keuken en woonkamer. Hier bovenop komt er een stukje verdieping van 2,50 meter diep op 8 meter breed, om de 2 bestaande slaapkamers groter te maken. Alles gebeurt in hout met als buitenafwerking sidings. Ik ga de werken volledig zelf uitvoeren, er komt geen aannemer aan te pas.

Architect bouwaanvraag

Ik ben op zoek naar een architect die me kan bijstaan bij het opmaken van een bouwaanvraag. Het gaat over een halfopen bebouwing waar we achteraan een uitbreiding willen toevoegen. Ik ben zelf interieurarchitect en kan het tekenwerk dus zelf uitvoeren.

Plan maken voor uitbreiding van bestaande woning

Wij willen graag een plan laten maken voor een uitbreiding van de woning achteraan 24 m² en een aanbouw van garage/leefruimte 42 m²naast de woning

Verbouwen van een gesloten bebouwing

Verbouwen van een gesloten bebouwing, uitbreiding achteraan de woning.Ontwerp en aanvraag stedenbouwkundige vergunning reeds in bezit. Zoek een architect voor de uitvoering.

Woonveranda aan te bouwen

Aanbouw van 40 tot 60 m² met plat dak dat ook als terras voor het bovenliggende verdiep moet dienen. Gedeelte vooraan gesloten en wordt een uitbreiding van de woonkamer, gedeelte achteraan: serre als uitbreiding van de keuken. Hierbij dient een erker afgebroken om de doorgang naar het nieuwe gedeelte te maken. We moeten een vergunning hebben , zitten in landbouwgebied en een erker dient afgebroken te worden.

Verbouwing en uitbreiding halfopen bebouwing

Verbouwing van bestaand woonhuis en afbraak van bestaande achterbouw. Nieuwe achterbouw zetten van ongeveer 3 op 5 m met plat dak en grote glaspartij achteraan om terug zicht te krijgen op de tuin. Ik zal de werken zelf uitvoeren. We zijn op zoek naar een architect voor een plan en bouwaanvraag en opvolging. Voor verdere vragen mag u me altijd mailen of bellen.