Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Uitbreiding bel etage met terras op 1ste verdiep" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreiding bel etage met terras op 1ste verdiep:

Plannen opstellen voor renovatie

Voor de renovatie van mijn mijn bel-etage rijwoning zoek ik een architect voor een ontwerp en planning. Wijziging richting van de trap, uitbreiding keuken, overdekken koer, toegang tot het dak om buitenruimte te creëren.

Uitbreiding bel-etage met terras op 1ste verdiep

Wij wonen in een bel-etage. We zouden graag een terras achter onze living bouwen. raam wordt schuifraam, UPN tussen 2 uitbouwen van buren,.. Ik ben zelf industrieel ingenieur bouwkunde van opleiding en heb de nodige voorberekeningen gedaan. Ik zou deze willen laten nakijken om zo een bouwaanvraag in te dienen. Opvolging hoeft niet perse voorzien te worden.

UItbreiden volledige achterkant rijhuis

Wij zijn op zoek naar een aannemer/architect die ons project op zich kan nemen, namelijk een uitbreiding aan de achterkant van ons rijhuis (bel-etage) door de 1e en 2e verdieping door te trekken op de huidige gelijkvloers. De inham op gelijkvloers wordt verwijderd en de muur doorgetrokken over de volledige breedte van het huis (+/- 6m). Daarop zou dan de gevel moeten verder doorgetrokken worden tot en met de 2e verdieping (+/- 1,5m extra diepte). Op de eerste verdieping is een losstaande veranda geplaatst op dat gelijkvloers, die weg moet.