Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Uitbreiding van woonkamer met 20m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreiding van woonkamer met 20m²:

Uitbreiding van woonkamer met 20m²

Woonkamer uitbreiden met een aanbouw 20m² "twee muren uitbreken dak groter maken

Architect voor renovatie

Betreft volledige renovatie van rijwoning, gebouwd jaren 30, type burgerwoning: hoge plafonds, trappenhal tot aan de zolder. Kelder, gelijkvloers (inkom-trappenhal, voorste en achterste kamer), aanbouw (voor afbraak), 1e verdieping (2 slaapkamers), zolder (vaste trap). Gezocht: architect voor het uittekenen van een aanbouw ter uitbreiding van het gelijkvloers met indeling voor woonkamer, keuken, berging, badkamer en toilet. Geplande werken: isolatie dak en buitenmuren, renovatie voorgevel, nieuwe ramen en deuren, keuken, badkamer en toilet, nieuwe vloer gelijkvloers, vervanging elektriciteit, aansluiting op riolering, afbraak aanbouw, plaatsen nieuwe aanbouw, aanvraag bouwvergunning, opvolging en planning van de renovatiewerken, afwerken tot instapklare woning.

Architect nodig voor aanbouw achteraan de woning

Wij zijn opzoek naar een architect, voor het maken van de plannen, en eventueel de bouwaanvraag in te dienen. Het gaat om een aanbouw achteraan een bestaande woning. GLV 4 meter diep op 8 meter breed, uitbreiding van de keuken en woonkamer. Hier bovenop komt er een stukje verdieping van 2,50 meter diep op 8 meter breed, om de 2 bestaande slaapkamers groter te maken. Alles gebeurt in hout met als buitenafwerking sidings. Ik ga de werken volledig zelf uitvoeren, er komt geen aannemer aan te pas.

Plannen nodig voor uitbreiding

Wij willen ons woonkamer en keuken groter maken.-uitbreiden. De muren in de achtertuin van het huis moeten afgebroken worden en wat verderop in de tuin weer aangebouwd worden. Wij willen weten of dat mogelijk is graag een architect.

Renovatie en uitbreiding van de woning met leefveranda

Wij wensen de achterkant van onze woning te renoveren/verbouwen. Dit houdt in: renovatie keuken en woonkamer + uitbreiding met leefveranda + creatie additionele ruimte op de bovenverdieping. Wij zoeken een architect die meedenkt naar de mogelijkheden en ons bijstaat in de implementatie.

Uitbreiding woonkamer, keuken en dakkapellen

Uitbreiden van woonkamer, keuken en nieuwe dakkapellen.

Verbouwing/uitbreiding

Bestaande woning, bj 1962. Alles momenteel gelijkvloers : 2 slaapkamers, kleine badkamer, keuken, ruime woonkamer, ruime hal, er is zolder met trap. Werken : Zolder mee integreren in de woning, als slaapkamer. Beneden verder uitbreiden met veranda waar keuken en woongedeelte in zou komen. Van huidige woonkamer en hal slaapkamer en berging maken. Van huidige badkamer dressing maken.

Woonveranda aan te bouwen

Aanbouw van 40 tot 60 m² met plat dak dat ook als terras voor het bovenliggende verdiep moet dienen. Gedeelte vooraan gesloten en wordt een uitbreiding van de woonkamer, gedeelte achteraan: serre als uitbreiding van de keuken. Hierbij dient een erker afgebroken om de doorgang naar het nieuwe gedeelte te maken. We moeten een vergunning hebben , zitten in landbouwgebied en een erker dient afgebroken te worden.