Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Uitbreken achtergevel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreken achtergevel:

Uitbreken achtergevel

Een renovatie van onze achtergevel. Wij zouden deze willen uitbreken en open maken zodat alles open wordt vanachter en alles 1 geheel vormt met de veranda. Er is een poutrel die dan moet gestoken moet worden De aanvraag binnen te dienen bij de gemeente. Er moet ook een stabiliteitsstudie uitgevoerd worden.

Dossier opstellen uitbreken achtergevel

Wij zijn opzoek naar een architect voor het opstellen van ons dossier en voor een stabiliteitscontrole want wij zouden een stuk van de achtergevel willen uitbreken voor het plaatsen van een aanbouw van minder dan 40 m².

Opstellen meldingsdossier T&L

Wij hebben een meldingsdossier op te maken naar de stad toe, dit omtrent het uitbreken van de achtergevel om een schuifraam in de plaats te zetten. In onze achtergevel 5 m op 2.5 m zit reeds een deur & raam. En graag willen we hier een schuifraam over de gehele breedte.

Uitbreken draagmuur bouwaanvraag

Uitbreken van een draagmuur en veranderen openingen raam achtergevel.

Indienen van bouwaanvraag voor een uitbouw keuken

Offerte nodig voor het indienen van een bouwaanvraag. Plan tekenen + dossier volledig maken. Geen verdere opvolging nodig. Betreft uitbreken zijgevel en groter maken opening in achtergevel. Bijbouwen van 10m2

Living en garage bijbouwen

Achtergevel uitbreken en een ruimte van ongeveer 4m op 6m bijbouwen. Een groot schuifraam voorzien. Eveneens een standaard garage bijbouwen tegen de bestaande woning en bijbouw op. Bouwaanvraag is nog niet ingediend.

Plan voor bouwvergunning/melding

We zijn op zoek naar een architect die enkel onze plannen wilt tekenen voor een klein projectje. Betreft: uitbreken 2 steunmuren en plaatsen van 4 grote ramen in achtergevel. Een melding is voldoende voor de gemeente.