Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Uittekenen bovenverdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uittekenen bovenverdieping:

Uittekenen bovenverdieping

Uittekenen van bovenverdieping. Zolder zou moeten omgebouwd worden tot 2 volledige kamers. Trap en traphal zou moeten geplaatst worden. 1 Van de bestaande kamers zou een badkamer moeten worden. Gevel en lagerliggend dak zou gelijkgetrokken worden met het ander deel van het huis.

Uittekenen van plannen

Een moderne alleenstaande villa met plat dak:11. 5*18 op gelijkvloers en bovenverdieping max11. 5*15

Uittekenen plan bovenverdieping (zolder)

Ons huis bestaat uit een benedenverdieping en daarboven een op zolder. Graag zouden we meer lichtinval bekomen om er een hobbykamer,en een slaapkamer en een zithoek te maken. Een kant van het dak is belegd met zonnepanelen en wegens het schuine dak zou er geopteerd moeten worden voor inbouw kasten of dergelijke. Kan u een plan tekenen en zo ja wat is de kostprijs voor het plan.

Plannen uittekenen HOB in pastoriestijl

Ik zoek architect voor plannen voor een HOB: vrijblijvende offerte. - Afmetingen 6,75 m breed. Beneden 17 lang en bovenverdieping 12 meter. - Pastoriestijl met 3 slaapkamers, berging en 1 badkamer.

Uittekenen plan bovenverdieping (zolder)

Ons huis bestaat uit een benedenverdieping en daarboven is dadelijk de zolder. Deze zolder dient helemaal opnieuw ingedeeld te worden. Van deze zolderverdieping zouden wij graag een plan laten maken. Op de bovenverdieping zouden 3 of 4 kamers gemaakt moeten worden en ook een plaats voor toilet en lavabo. Wij willen graag een plan van de indeling. Op basis daarvan kunnen wij dan ons dak laten aanpassen met plaatsing van extra ramen. Kan u een plan tekenen en wat is de kostprijs voor het uittekenen van het plan?