Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Verbouwing bovenverdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwing bovenverdieping:

Architect voor een verbouwing

Ik wil een ontwerp voor het verbouwen van de bovenverdieping (in het dak) alsook voor het dak. Eventueel met de vraag of het mogelijk is en wat de prijs zou zijn voor het veranderen van de dakconstructie (achteraan ook een dakkapel). Ook hulp nodig voor de aanvraag van vergunningen. Oppervlakte is ongeveer 6x9m

Verbouwing bovenverdieping

Wij willen onze bovenverdieping optrekken. Nu 2 slaapkamers en badkamer onder het dak met een helling van 35°. We willen dit laten optrekken tot een volwaardige verdieping onder plat dak en de oude 'fermette' stijl vervangen door een moderne, strakke bouwstijl. Verdieping heeft een oppervlakte van 126 m², maar we weten nog niet of we de volledige verdieping laten optrekken of enkel een deel ervan.

Plannen opstellen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor de totale inrichting van onze bovenverdieping. Graag een plan door een architect.

Plan verbouwing chalet

Ik wil graag een ontwerp laten maken om een chalet te laten verbouwen en dit binnen een bepaald budget. Ik wil graag een stuk aanbouwen en de bovenverdieping een stuk vergroten. De buitengevel moet ook vernieuwd worden.

Verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken en laten uitvoeren voor de verbouwing van de bovenverdieping van onze rijwoning met aanleg van een dakterras. In 2010 hebben we de bestaande woning reeds deels verbouwd(hier moest geen bouwvergunning voor worden afgeleverd),maar nu zouden we de bovenverdieping verder willen aanpakken (nieuwe badkamer e.d. ,met bijplaatsen van een trap die toegang geeft tot het plat dak ,waar we een dakterras -Daktuin )plannen. Oppervlakte bovenverdieping en dak is ongeveer 35 m²

Verbouwing achterbouw houtskelet

Een achterbouw van ± 700 x 600 afbreken. Een grotere bouw zetten met houtskelet, met 1 kleinere verdieping. Het gelijkvloer wordt een nieuwe keuken gezet: gas, elektriciteit, water moeten worden verlegden de WC moet vooraan in de woning geplaatst, waardoor het volledige oppervlak opnieuw moet worden gevloerd. De bovenverdieping moet worden aangepast: badkamer heringericht, met integratie van het nieuwe gedeelte.

Verbouwing / uitbouw

Veranda uitbreiden tot keuken en bovenverdieping te maken waar nu enkel zolderruimte voorzien is met trappenhal en boven badkamer te voorzien met 2 slaapkamers.

Verbouwing

Verbouwen van het bovenverdiep: Omwisselen van slaapkamer 2 naar badkamer en omgekeerd of eventueel ander voorstel om grotere slaapkamer te creeëren op bovenverdieping.